Muistatteko vielä Björn Borgin lanseeraaman "treenajien Tinderin", Sprinterin? No nyt sille on tullut kotimainen haastaja Sportive. Parinhakupalvelu se ei ole, vaan sovelluksen avulla voi etsiä peli- ja treeniseuraa. Sovellus myös listaa lähelläsi olevat treenipaikat kartalle.

Jo Sprinterin aikaan pidin ideaa mahtavana, mutta koska sovellus ei toiminut Androidissa, en ladannut sitä. Sportive sen sijaan toimii sekä Android että iOS-laitteissa.

Sovellukseen syötetään omat tiedot, kuten harrastettavat lajit. Muiden profiileja pääsee katsomaan ja heidän kanssaan chattaamaan helposti. Tosin en tajunnut, miten voisin etsiä esimerkiksi nimenomaan juoksuseuraa poistamatta omasta profiilistani kaikkia muita lajeja.

Ajattelin ensin, että reippaasti pistän viestiä ihmisille, ihan tämän postauksenkin takia. Hei olen Sofia. Näin profiilistasi, että harrastat "perinteistä tanssia", joten haluatko lähteä kanssani Folkjam-tunnille? Yksikään irl-ystäväni ei suostunut, mutta luulen että se johtuu Folkjamista eikä minusta. En tosin voi olla varma. Tarkemmin ajatellen Folkjam on erittäin kiehtova laji, joten vika taitaa olla minussa. No joka tapauksessa, tänään klo 19, haluatko tulla mukaan? Kansallispuku ei ole pakollinen. Kai.

Sitten ajattelin, että EN KAI MINÄ NYT KELLEKÄÄN VIERAALLE VIESTIÄ LAITA HYVÄNEN AIKA SENTÄÄN. Enkä laittanut. Päätin, että menen Folkjamiin yksin. Siellä toivon mukaan on suomalaiskansallinen meininki, paria ei tarvita ja vieraat ihmiset jätetään rauhaan koska se on ihan oikein se!

Paikannuksen avulla voi hakea treenipaikkoja.

Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että Sportiven idea on erinomainen. Mikä olisi parempaa tekemistä uusien tai vanhojen kavereiden kanssa kuin treenaaminen. Pysyy motivaatiokin paremmin yllä, kun treeneistä sopii jonkun kanssa. Sovellus toiminee viimeistään kun käyttäjiä kertyy ja kun he uskaltavat puhua toisilleen (köh). Sportiven saat laitteesi sovelluskaupasta, ei maksa mitään.

***

*Sings Dio* Don't talk to strangers, 'Cause they're only there to do you harm.

Kommentit (2)

treeniavecia vailla
3/2 | 

Paitsi ettei toimi toi Sportive meinaan - Androidissa. Höh ja pöh. Kiva, että otit appseja esiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012