Viime aikoina addiktioni on vienyt kaiken ajan ja mielenkiinnon.

Nyt on viikko mennyt tässä putkessa, kun en vaan voi olla ilman.

Marrasputkea nimittäin.

No eipä se aikaa vie, vähintään 25 minuuttia juoksua päivittäin, ja se on aika vähän. Siksi ei pitäisikään olla tekosyitä, joten Marrasputkessa ollaan.

Yhä edelleen Marrasputki on ihmisen parasta aikaa. Yhä edelleen helpointa on treenata kun ei kelaa, menee vaan. Kun on pakko.

Joskus on ihanaa, että on pakko.

Päivittäinen kevyt lenkki vähentää apeutta ja nuutuneisuutta. Jatkuva harjoite tekee aivoille jotain, ja tulee mietittyä kaikenlaista - ja kaikenlaisia ajatuksia ja tunteita myös herää.

Marrasputki opettaa priorisoimaan.  Ja huomaamaan tämän kuukauden joka ikisen päivän.

Lisäksi Marrasputkessa tulee nälkä. Luulisi näiden perustelujen riittävän: ihmisen parasta aikaa!

P.S. Kirjoitin tämän tekstin eilen. Tietysti tänään olen sitä mieltä, että Marrasputkeen osallistuminen on typerin mahdollinen idea.

P.P.S. Paitsi ettei ole. Typerin mahdollinen idea on mennä uudelleen uimahyppykurssille. Palaan asiaan.

***

I run every day in November and I love it.

Kommentit (10)

Ninneri
2/10 | 

No hitto, 25 minuuttia on niin vähän et mäkin liityn kuukauden putkeen. Josko se juokseminen tästä taas alkais! :)

United Airlines Phone Number
7/10 | 

Previously I used to face a lot of hassle while booking my flight tickets. A friend of mine suggested United Airlines Phone Number. It really offers magical offers and hassled-free services while you are eager to book tickets.

Käyttäjä38839
Liittynyt17.4.2020
11/10 | 

You're making your beginnings in content showcasing in 2019? That can be somewhat overpowering. Consistently, content https://premiumcontentwriting.com/wikipedia-profile-creation-service.php advertisers have created numerous procedures. They expounded on them, utilized them, and afterward disposed of them since they do not work anymore. This is a classification that develops after some time, so in case you're attempting to gain proficiency with its history, you'll just get confounded. In any case, that doesn't mean you shouldn't get intrigued by it. By taking a gander at the techniques that worked previously, you'll comprehend why some of them got relinquished others despite everything speak to the brilliant norm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012