Ja ne muutkin päivät.

Ehkä olet huomannut, että en ole ollut kovin hilpeä tässä hetkeen. En ole jaksanut päivitellä kovin aktiivisesti. Hetkeen, vuoteen, jotain sellaista.

On ja on ollut aika raskasta. Siitä on vaikea kirjoittaa, mikä tuntuu turhauttavalta. Uskon että merkityksellisyys tekstiin tulee sitä kautta, että oikeasti jakaa jotain. Nyt en voi. 

Kaikkihan me suremme samoja asioita, mutta silti surumme on yksityistä. Sitä yksityisyyttä on vaikea rikkoa, olkoonkin että se voisi olla hyväksi niin itselleni kuin muille.

Koska suruissani on mukana ihmisiä, joiden asiat eivät tähän blogiin kuulu, pitäydyn yksityisyydessä. Mitä voin sanoa, on se, että alle vuoteen on mahtunut monta raskasta menetystä ja olen joutunut tekemään vaikeita, peruuttamattomia päätöksiä. Ja sen, että kun tästä selviän, hyvin harvassa ovat ne asiat, jotka tulen ottamaan itsestäänselvyytenä.

Syy, miksi kerron sen verran mitä kerron, on ilmoitusluontoinen. En halua tämän tulevan teille täysin puskista: Blogini lopettaa täällä Me Naisissa kuluvan kuun lopussa. Siirryn jatkamaan osoitteeseen terasmeduusat.fi.

Vallitsevan tilanteen takia en osaa tarkalleen sanoa milloin jatkan, toivottavasti pian. Kaikkea uutta on myös luvassa - ja kuten nimestä voi päätellä, muut Meduusat ovat mukana.

Jag märkte aldrig förrut, att mörkret är så stort.

Tavataan uudella tontilla kun sen aika on. Jos kaipaat juttujani, voit vaikka ostaa Maratonmimmi-kirjani. Verkosta saa, ja ainakin Helsingin Akateemisessa näytti olevan useampi kappale hyllyssä. (Huomautettakoon, että Dean Karnazesin Ultramaratonmiehen vieressä. Paitsi huvittavaa, myös kelpo muistutus siitä, että uskomattomiltakin tuntuvat unelmat toteutuvat ja että on tässä hienojakin juttuja ollut.)

Tässä blogissa postauksia tulee vielä kuun loppuun. Fitness Führerin Facebook-sivu ja Insta @fitnessfuhrer päivittynevät myös uuden sivuston aukeamista odotellessa. Saat minuun yhteyden niiden tai oikeasta sivupalkista löytyvän sähköpostiosoitteen kautta.

***
My blog will move to terasmeduusat.fi. Hope to see you there.

Kommentit (24)

Lempi

Voi kuinka sääli, että lopetat kirjoittelun täällä. Olet ollut yksi lempibloggaajistani ja aina oikein odottaa, milloin julkaiset uuden jutun. Maratonmimmi-kirja hyllystä jo löytyykin, joten toki sitäkin voi jatkossaki lukaista, mutta blogisi ulottuu niin paljon laajemmalle... Toivottavasti ilahdutat meitä välillä sitten Teräsmeduusojen saitin kautta. Ja onhan Teräsmeduusoissa toki pari muutakin mainiota tyyppiä, joten eihän sekään huonoa juttua voi olla. :)
Joka tapauksessa parempaa ja aurinkoisempaa jatkoa sinulle! Ja lämpimästi tsemppiä siihen, mitä ikinä käykään läpi.

Liina

Hei kuule, oot hieno tyyppi. Ikävä kuulla surusta ja elämän mustista hetkistä. Toivon sulle tulevaan valoa ja lämpöä ja itselleni mahdollisuutta olla mukana todistamassa niitä hetkiä. Internetissä aion ainakin roikkua mukana.

sinisiipi

Hei Sofia!

Olen lukenut blogia siitä asti, kun sen perustit Lilyyn. Se on ollut alusta asti aivan loistava. Muistan vielä kuinka odotin ekan maratonisi raporttia. Toteutit unelmaa, josta edelleen unelmoin, kunhan kroppa kestäisi.

Kiitän, olet antanut monet naurut, hymyt ja kyyneleet teksteilläsi. Kiitos, että olet osoittanut, että pelkojaan vastaan voi taistella. Kiitos, että liikunta ja hyvinvointi on ollut tässä blogissa muutakin kuin toistomääriä ja oikeita mikro-makrosuhteita.

Toivotan tsemppiä ja aurinkoa pimeyteen. Seuraan varmasti myös Teräsmeduusojen sivua. :)

Paula

Hei Sofia,
Teräsmeduusojen sivuille löydän kyllä. Blogisi on ihan parhautta ja olet kirjoituksillasi tuonut iloa, oivalluksia ja huumoria urheiluun ja koko elämään.
Toivon Sinulle kaikkea hyvää.

Aino

Kiitos Sofia! 

Olen todella pitänyt blogistasi. Olet antanut minulle paljon uutta näkökulmaa liikkumiseen ja itsensä voittamiseen sen saralla.  Odotan innolla jatkoa. 

Lispeth

Blogisi on aivan mahtava. Aivan erityisesti nautin aina feministisestä näkökulmasta, mutta muutenkin kirjoituksesi ovat hurjan hauskoja ja innostavia. Kiva siis kuulla, ettet kokonaan lopeta, vaikka tämä blogi lopettaisikin.

Voimia kaiken mustan keskelle. Toivottavasti edessä on valoisampaa.

Kaisa

Kiitos oivaltavasta, erilaisesta, hauskasta, älykkäästä ja yllättävästä blogistasi - olet vahvistanut tämän tavallisen naisen uskoa itseensä liikunnan saralla, ja tarjonnut monta oivallusta elämästä laajemminkin. Keväällä HCR:llä luulin nähneeni sinut Keskuspuistossa kannustamassa muutama km ennen maalia, tuntui hyvälle, kun yksi juoksemisen inspiraattorini oli ekan puolikkaani matkan varrella ihan elävänä (tai ainakin luulin niin nähneeni) 😊 Uuteen osoitteeseen löydän varmasti. Olen pahoillani surusta, murheesta ja elämän mustasta vaiheesta, toivon sydämestäni sinulle voimia, valoa ja kaikkea hyvää ❤️

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Tosi kiva kuulla :)
Ja olin se minä, ihan oikein näit :) Sain myös ihanan viestisi silloin ja olen sitä monesti ajatellut, se ilahdutti minua kovasti. Jostain syystä saanut aikaiseksi vastata, anteeksi siitä.
Mahtavaa että sait enkan ja toivon sinulle paljon kivoja tulevia juoksuja!

Katariina

Eiiih! Just kun olin löytänyt sun blogin. Siirtyyhän sun wanhat jutut uuteen osoitteeseen? Blogisi ja kirjasi ovat olleet hiljan minulle suurina inspiraation lähteinä- olen ollut lasten syntymän jälkeen melkein 9 vuotta juoksematta ja nyt aloittanut rakkaan vanhan harrastukseni uudelleen. Voimia syksyyn ja pimeään. Onneksi pian on joulu. <3

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Kyllä niiden olisi tarkoitus siirtyä :)
Kiva kuulla että niistä on ollut inspiraatiota :)
Kiitos kovasti ja kivoja treenejä sinulle!

Vierailija

Blogisi on aivan mahtava ja suurin syy eksyä tänne Me naisten sivuille! Kiitos teksteistäsi ja tavataan uusilla sivuilla! Kaikkea hyvää sinulle!

Vierailija

Eipä jää sitten enää yhtään syytä käydä menaiset.fi -sivulla. Muut blogit täällä on aikamoista höttöä.

Kiitos liikuntainnoituksesta ja voimia sinulle!

Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012