Se tuntuu kiinnostavan monia. Varsinkin se, mitä tapahtuu fyysisesti, mutta kenties myös henkisesti.

En harrasta vaakaa, mittanauhaa tai ruokavalioita, joten mitään numeraalisia muutoksia tuskin on tapahtunut eikä ainakaan saatavilla.

Fyysisiä muutoksia huomaa lähinnä juoksun sujuvuudessa. Ensimmäinen viikko meni jotenkuten, ja toinen oli pelkästään turhauttavaa ja tuskallista rahjustamista. Kolmannella on jopa kulkenut pariin otteeseen. 

Vauhdeista en niistäkään tiedä, mutta en ole kertakaan yrittänyt juosta edes reippaasti, saati kovaa. Viime vuonnahan nopeuduin marrasputken aikana selvästi: vakkarilenkkiä joutui pidentämään ja pidentämään putken edetessä. Näillä hoodzeilla minulla ei ole vakkarilenkkiä, enkä usko että vauhdilleni on tapahtunut mitään.

No mitä on tapahtunut? Fyysisiä muutoksia on kaksi: isot verisuonet reisissä näkyvät enemmän, ja pohjelihas erottuu selvemmin kun jalan nostaa lavuaarin päälle. Jälkimmäinen voi tosin johtua siitä, että pohkeeni ovat melko lailla juntturassa.

Henkisesti sitten...en olisi ikinä uskonut, että olisi mahdollista joutua vetämään Marrasputki raskaammassa tilanteessa kuin viime vuonna, mutta valitettavasti se on mahdollista. Silti uskoin viime vuonna ja uskon yhä edelleen että putken päässä on valoa - on matkan varrellakin. Joinain päivinä putki on ainoa asia mikä helpottaa.  

Jos pitäisi veikata kuka on nyysinyt tuosta keksin, en todellakaan veikkaisi marrasputkeilijaa.

Kaikesta uskomattominta Marrasputkessa on se, miten helppoa juokseminen on kun on pakko. Olen erittäin etevä luistamaan harjoitusohjelmista ja sovituista treeneistä, mutta putkeen lähden vaikka keskellä yötä. Eniten tässä ilahduttaakin se, että elämäntilanteesta, olosuhteista, säästä ja fiiliksestä riippumatta juoksen joka päivä. 

Ja nautin siitä, viimeistään silloin kun lenkki on ohi.

***
Running every day in November is the best thing I can do just now.

Kommentit (12)

rr com
8/12 | 

We can assist you with the process of configuring www RR Com login with your MS Outlook account. This is not a difficult process, but those doing it for the first time may experience several issues. But, there is no need to worry. Just call us to fix the problem.

We are aware of all the problems befalling RR com login mail, so if you are not able to receive emails on your smartphone, while the same is being received on your computer, then call us to reconfigure your email account on smartphone.

We can provide you with the best assistance regarding www RR com login mail. If you are looking to configure this email with your Windows Live Mail, but don’t know the right settings, then just call us. We will provide you with the right settings.

Webroot.com/safe
10/12 | 

Webroot defends you against identity theft by protecting private information like username, passwords, account number and more. It scans your computer from viruses and malware in seconds and uses almost no storage space. This software has advanced security technology that keeps you secure when shopping or banking online. Webroot.com/safe safeguards documents from unauthorized encryption.
http://webroot-safe.me/

sattaking
11/12 | 

I enjoyed reading your blog its quite interesting! Seeking for dispensaries worry no more!
Wonderful Blog! satta king
Thank for sharing but may also work in your like commercially.
Ask your dealer for a aggressive offer for a provided service that includes web site style, growth and hosting.
SattaKing

david smith
14/12 | 

Get the solutions to all the technical issues with all your electronic appliances at <a href="https://geek-customer-care.com/geek-squad-tech-support.html">Geek Squad Tech Support</a>. Avail wide no of services, on-site, and over the Internet via remote access and In-store, and also provides 24/7 telephone and emergency on-site support. Reach the experts at <a href="http://images.google.pl/url?q=https://geek-customer-care.com/geek-squad-...">Geek Squad Tech Support</a> for removing all technical glitches with your devices

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012