Olen tunnettu suoranaisesta vihastani talvea kohtaan. Suurin osa vastenmielisyydestäni johtuu kylmyydestä. Palelen helposti ja siedän kylmää todella huonosti.

Toki hermoilleni käy myös takkuileva liikenne ja liikkumista hankaloittava lumi. Sekä pimeys. Sietämätöntä! Ihmisten kiusaamista!

Mutta nyt jotain on tapahtunut. En tiedä onko syynä marrasputki vai mikä, mutta lumihan on nättiä ja ulkona on mahtavaa ja...ja...öö...

Taidan ehkä vähän, siis ihan pikkuisen, tykätä talvesta. Hullua, tiedän.

Yhtäkkiä lumessa on kiva juosta, ja talvijuoksu tuntuu parhaalta mahdolliselta tavalta juosta. Toki pitää muistaa, että tuo nyt ulkona oleva lumi on varsinaista Hollywood-lunta. Nättiä, mutta jotenkin falskia ja huijarimaista. Ei pidä unohtaa, että oikeasti lumi on pahuutta puolikiinteässä muodossa.

Nytkin sillä on pahat mielessä ihan niin kuin sillä elokuvahahmolla, joka katsoo viiruksi puristetuilla silmillään epäilyttävästi sivuille. Katso vaikka:

Heti pudottautumassa niskaan! 

Mutta ihan sama!

***

Idk what has happened. I used to hate winter, but now it seems to be almost...nice.

Kommentit (18)

TaMar
1/18 | 

Welcome to the dark side! ;) Talvi ON monella tavalla mukava ja lumi kaikkea muuta kuin pahuutta :)

Webroot.com/safe
9/18 | 

Webroot has advanced security that helps to protect your private and financial information when you go online. This antivirus software is updated regularly and automatically so that your computer remains safe. It has a large malware database.

Mobile App Developer
10/18 | 

If you want to impress your customers, take advantage of the fast-growing trend in technology and have us create your app. The name of the game is efficiency and scalability. We know how to design an app your customers will love, will keep coming back to, and will scale to support each individual no matter how large the user base it grows.

mcafee.com/activate
14/18 | 

mcafee is one of the overall PC security programming associations that have been working since years for demonstrating a defensive layer to the customers' data against all the online threats like disease strikes, spyware, malware and some more, that may hurt the individual and the master data of the customers.

allan finch
17/18 | 

Ms-Office is an essential component for our generation . We provide full packages of Ms-Office with proper installation process through our complete guideline procedure. Feel free to contact by showing your interest with us.

mcafeeactivate
19/18 | 

Visit McAfee Activate official site www.mcafee.com/activatein any program.

Enter your 25 digits McAfee Activation Product Key.

Sign in to your McAfee account with accreditations.

Snap Submit and Choose "Nation and language".

Once Logged in, Download your Setup in download organizer.

Run application to introduce, You're good to go to go!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012