Oletko miettinyt uutta harrastusta syksyksi? Tässä pari vinkkiä.

Sain tänään sähköpostia, että alkukuusta pääsee testaamaan vannetanssia femmalla, sisältää lainavanteen. Testitunnit ovat Belenos-studiolla 4.10. klo 16.45 - 17.40, 5.10. klo 19 - 19.55 ja 6.10. klo 18 - 18.55. Studio sijaitsee osoitteessa Takkatie 10 B, 2 krs. (Helsinki).

Suosittelen lämpimästi, vannetanssi on tosi kiehtovaa. Alkuun ei tarvitse kummoistakaan kuntoa, aivot ovat työssä joten murheet unohtuvat, ja helppoja temppuja oppii nopeasti.

Samoin femmalla pääsee myös kokeilemaan FolkJamia. Kiinnostaa todella paljon, joskin aavistuksen sellaisessa mielessä kuin kiinnostaa katsoa vaikka onnettomuutta. No ei, se on varmasti mahtavaa.

Itse en ole päässyt paikalle koska yritin avata pyörän lukkoa kaksikymmentä minuttia siinä onnistumatta (väärä avain ei avannut sitä IHME JUTTU ja siis PUHDAS VAHINKO!) ja sittemmin olen ollut töissä aina FolkJam tunnin aikaan (IHAN SATTUMAA siis TOSI HARMI). 

Mutta hei, mene sinä kokeilemaan. Se on ihan oikeasti varmasti kivaa. Kyllä on.

Ulkona uimista ei tarvitse lopettaa, itse jatkan edelleen ja aion jatkaa koko talven.

Muita lajeja, joita suosittelen testaamaan, jos et ole sitä jo tehnyt, ovat ilmajooga, trampoliinijumppa ja talviuinti. Viimeiseksi mainitun kausi alkaa lokakuussa eli ihan just.

***

You should try hoop dance, FolkJam, aerial yoga, trampoline aerobic and winter swimming. Because I say so. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012