Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Valio Gefilus.

Oletteko saaneet olla terveenä? Itse olen ollut, kop kop.

Vähän tuntuu että pelkkä koputtelu ei näin flunssakautena riitä. Ratikassa joka toinen yskii tai niistää vieressä ja lapset kuljettavat koulusta ja harrastuksista kaikki mahdolliset pöpöt kotiin. Koska treenaamme kaikki niin paljon, on vastustuskyky koetuksella.

Lapsia harmittaa treenien väliin jääminen kipeänä ja itseäni rassaa sairastelun aiheuttama vetämättömyys ja pakkolepo, joten teen kaikkeni että pysyttäisiin kaikinpuolin terveinä koko perhe.

Käsienpesun suhteen olen ihan vauhko, ja toinen tärkeä juttu niin aktiivisesti liikkuville kuin muillekin on monipuolinen ruoka. Onneksi lapsiani ei ole pitänyt koskaan houkutella syömään kasviksia ja hedelmiä. Yritän katsoa myös, että syömme maitohappobakteereja. Ne kun tukevat suoliston hyvinvointia, ja vastustuskyvystä noin 70% sijaitsee suolistossa.

Aiemmin söin maitohappobakteereja purkista ennen juoksureissuja ja muita matkoja, mutta suoliston bakteeritasapainosta voi huolehtia ihan jokapäiväisessä ruokavaliossa. Valion Gefilus-tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Sen on osoitettu selviävän hengissä ruoansulatuskanavan läpi ja omaavan tutkimuksin osoitettuja vaikutuksia.

Hyvinvoiva suolisto vahvistaa vastustuskykyä. Esimerkiksi stressi (jota on myös kova treenaaminen!) horjuttaa bakteeriston tasapainoa, ja haitallisten bakteerien osuus kasvaa liian isoksi, jolloin suolistosta pääsee elimistöön sinne sopimattomia aineita. Tasapainoa voi parantaa hyvillä bakteereilla, kuten sillä Gefilus-tuotteiden sisältämällä LGG:llä.

Koska Valion Gefilus-tuotteita on 31, niitä löytyy joka makuun. Itse tykkään Gefilus Kefir-tuotteista, niissä on vähän hiilihappomainen, poreilevan oloinen koostumus. Juon niitä sellaisenaan ja syön myslin kanssa, erityisesti tykkään käyttää tätä komboa palkkarina lenkin jälkeen. Suosikkini on maustamaton, mutta vadelma ja mustikka maistuvat myös.

Lapseni tykkäävät Gefilus tehoshoteista, ne ovat kätevän kokoisia heidänkin hörpätä ja pistää evääksi mukaan treeneihin. Mehuja tulee harvemmin ostettua, mutta varsinkin Samettiset mehut, kuten mango-vanilja ovat saaneet suuren suosion.

Tykkään Gefilus-tuotteissa myös siitä, että niissä ei ole mitään outoa sivumakua, mitä terveysvaikutteisissa tuotteissa usein on. Lisäksi ne sopivat normaaliin ruokavalioon ja päivittäiseen käyttöön ilman sen kummempaa hifistelyä - vastustuskyvystä ja terveydestä huolehtimisen ei pidä aiheuttaa elämään lisästressiä!

Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Valio Gefilus.

***

Stay healthy during winter.

Kommentit (7)

Lukija
1/7 | 

Jossain vaiheessa, ei edes niin kovin kauan sitten, ihmiset ovat unohtaneet, että tavalliset hapatetut säilykkeet ovat hyvää ja terveellistä ravintoa, ja nykyään meille myydään kalliilla näitä tuotteita, joihin lisätään maitohappobakteereita. Hapankaali, hapankurkut, piimä, maustamaton jugurtti... Kaikissa näissä on luonnostaan ja halvalla suolistolle hyviä bakteereita. Näissä Valion tuotteissa taas useissa on sokeria ja lisättyä tärkkelystä, mitkä muuttavat suoliston bakteeristoa ihmiselle epäedullisempaan suuntaan. 

Jokaikinen kerta, kun on näistä Valion tuotteista puhe, mainitaan Valion mainoslause "maailman tutkituimmat maitohappobakteerit". Se kuulostaa luotettavalta ja tieteelliseltä, mutta se ei tarkoita, että nämä bakteerit olisivat kaikkein parhaita bakteereita, joista kannattaa maksaa ylihintaa. Se tarkoittaa vain, että niitä on tutkittu paljon. Tavallisella hapankaalintuottajalla ei ole varaa palkata tutkijoita tuotteidensa markkinointia pönkittämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla