Tuli äskettäin juteltua siitä, että joitain vuosikymmeniä sitten naisten ei sopinut käyttää Helsingin yliopiston luennoilla housuja. Ymmärtäähän sen. Vain horot käyttävät housuja. Ei kun miesnaiset, mitä sapfolaisia ovatkaan. Ei kun miten se nyt meni?

No joka tapauksessa, toisin kuin luulisi, housut naisella -kysymys on päivänpolttava yhä edelleen.

Tarvitsen paidan tuolla tekstillä. Tai tunikan, ettei sen kanssa tarvitse pitää housuja.

Oletko nainen ja onko sinulla farkut jalassa? Kenties topin tai villapaidan kanssa? Olet masentunut, kertoo Kauppalehti. Eikö ole helpottavaa lopultakin tietää mikä on vialla? (Valitettavasti miesten tulee edelleen mennä lääkäriin asian selvittämiseksi, sillä teoria kravatin värin korrelaatiosta kliiniseen masennukseen ei ole yleisesti hyväksytty.)

Vai onko sinulla legginsit? Tiedäthän, että leggingsit eivät ole housut? Juujuu, niissä on kaksi lahjetta ja ne on tehty kankaasta, mutta housuissa on kaksi lahjetta ja ne on tehty kankaasta, joten leggingsit eivät todellakaan ole housut.

Sitä paitsi legginseissä näkyy takamus (huom. housuissa ei näy!!) ja sitä ei sovi näyttää, koska perse tunnetusti on sielun peili ja vain kevytkenkäiset hempukat paljastavat pakar.. siis sielunsa kenelle tahansa ohikulkijalle.

Muistathan myös ettet voi laittaa leggingsejä jos olet läskimooses (tai siis nais-läskimooses, ehkä kenties se eukko joka laittoi Mooseksen korissa jorpakkoon) koska perse yhäti on sielun peili ja pullean ihmisen perse heijastaa rumaa sielua. Ja laihankin jos laiha ei kyykkää. Trikoista pitää nähdä että olet menestyjä!

Tästä voi tulla sellainen olo, että pukeutuminen on kauhean vaikeaa. Mutta ei se ole. Muistat vain tämän yksinkertaisen säännön!

Vaatteiden ei tarvitse tuntua hyvältä tai näyttää kivoilta. Se on ihan yhtä absurdi ajatus kuin että ruoan pitäisi maistua hyvältä! Tärkeintä on se, mitä mieltä vaatteistasi on satunnainen ohikulkija kadulla tai internetissä! Ja jos olet nainen, on varminta laittaa mekko. Siitä kätevästi myös näkee, että olet nainen.

***

Wear pants, woman. Well actually, don't. And do not wear leggings either. Leggins aren't pants.

Kommentit (8)

Vierailija
10/8 | 

Niin viiltävää analyysiä taas kerran. Kiitos tästä, oot niin hyvä. <3

john parker
14/8 | 

Mcafee is all in one security provider for your everyday computing needs. It can be your daily use Andriod device or your fancy iOS device. Really being among the best security platforms where you can buy products at reliable prices.

jennifer
15/8 | 

Canon PIXMA TS3122 Printer Drivers Download? The Canon printer TS3122 is a compact, robust, and affordable printer that is designed with comprehensive features that can escalate your printing experience. To unlock the maximum capacity of your printer

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012