...niin uskomatonta kuin se onkin.

Kirjoittelin tuossa musiikin kuuntelusta juostessa. Postauksessa kaipasin viime vuoden Marrasputkesta mieleeni jäänyttä kappaletta, ja kuvailin sitä kommenteissa seuraavasti:

Ainoat johtolangat ovat, että se soi marraskuussa 2015 kuun alkupuolella kl 19-20 tienoilla Radio Rockilla, se oli jotain metalia, pitkä, mystillishenkinen intro (ehkä synaa) ja kappaleen nimessä ehkä sana world. Jos joku näillä spekseillä löytää, niin tarjoan kyllä kaljan! Tai pari :D

Aika epätoivoinen yritys vai mitä?

No näin siinä kuulkaa pääsi käymään, että yksi henkilö ehdotti yhden musiikkikappaleen - ja sehän se oli.

Nimimerkki HanKo, olen sinulle kaljan tai pari velkaa! Jos haluat lunastaa oluesi, joudut juomaan ne seurassani (paitsi jos olet joku kriippi hyypiö, jolloin en halua juoda kanssasi. Voin varmaan luottaa siihen, että kerrot rehellisesti oletko omituinen hiippari vai et. Itsehän olen normaali.). Yhteystietoni löytyvät oikeasta sivupalkista!

Ai mikä biisi se sitten on? No tämä:

Toimii. Testattu on, kuluvassakin Marrasputkessa. Ehdottomasti parhaimmillaan pimeässä illassa ja vähäsen sopii luntakin sadella.

***

This world is sacred.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Ninneri
3/11 | 

Haha mä mietin jo sillon et toivottavasti joku ottaa tästä onkeensa ja alkaa selvittään mikä biisi on kyseessä :D Mahtavaa!

Paul
30/11 | 

To make a such sort out of article is genuinely awesome,I step by step read your online diaries and give my statement for that here this article is exorbitantly unimaginable along these lines locks in buy dissertation online

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012