Arvaatko jo? 

Juu, lupailin lupailin, mutta enhän minä mennyt.  Juoksemaan siis. Mutten jäänyt kotiin! Menin hot flow joogaan, jossa suurimman osan ajasta kiukuttelin itsekseni, että en tahdo. En tahdo tehdä väli-vinyasaa, en tahdo tehdä mitään, haluan maata savasanassa koko tunnin!!!

Tein kuitenkin, melkein kaiken. Ja se oli ok.

Mutta kyllä sitä kaipaa jos ei juoksemista niin vähintäänkin jotain aerobista. Jooga toimii melkein kaikeen, mutta vasta kun hengästyy tulee sellainen olo, että kropasta ja päästä lähtevät karstat liikkeelle.

Joten: ehkä jo huomenna. Ehkä.

Kuva HCT:n 2015 kuvaaja.

Ja lauantaina näytti olevan Helsinki City Trail. Ehkä, ehkä...

P.S. Jos sinullakin on vähän liikkeellelähtövaikeuksia, josko uudella salilla käyminen innostaisi. Jarno Härkönen on avannut Tapiolaan kehonpainoharjoitteluun keskittyvän salin. Vielä tämän viikon pääsee treenaamaan ilmaiseksi, itse ainakin yritän piipahtaa. Lisätietoa Yoga & Movement Centeristä täältä!

***

I did not run. I did yoga. Not the same but it was ok anyway.

Kommentit (3)

Suvi K.
4/3 | 

Mulla oli tänään (mulle yleensä harvinainen, mutta viime aikoina yleistynyt) ei-halua-mennä-treeneihin-siellä-on-kuitenkin-ihan-p**kaa-päivä. Taustalla oli taukoa ja sitä ennenkin hyvin epäsäännöllistä treenaamista, ja tiesin kokeilemattakin tason laskeneen. Menin silti, eikä ollutkaan yhtään niin kamalaa kun luulin! Että kannattaa kokeilla. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012