Ajattelin, että en osallistu koko tissiviikkoon. Olen kirjoittanut tisseistä usein, ja mietin, että ei minulla ole enää aiheesta mitään sanottavaa.

On sittenkin, mutta tissejä enemmän puhun siitä, miksi sinunkin pitäisi olla enemmän alasti.

Toivoisin todella, että pääsisimme irti siitä käsityksestä että alaston naisvartalo on aina seksuaalinen. Se tekee naisten alastomuudesta ihan eri asian kuin miesten alastomuudesta: Paidaton mies on paidaton mies. Paidaton nainen on horatsu. Alasti kekkaloiva mies on rento ja luonnollinen, alasti kekkaloiva nainen joko hullu, horatsu tai molempia.

Mutta naisten pitäisi ihan ehdottomasti voida kekkaloida alastomina enemmän, ilman mielenterveyteen tai seksuaalimoraaliin kohdistuvia epäilyjä. Siitä on nimittäin paljon hyötyä.

Naisen ulkonäkö on yhä helvetin merkityksellistä. Sitä käytetään lyömäaseena, ja sen ideaalit ovat saavuttamattomia lähes kaikille. Länsimaisessa kulttuurissa ei voi elää altistumatta näille ideaaleille. Oli miten kriittinen, vahva ja itseään kohtaan lempeä tahansa, niistä ei pääse kokonaan eroon.

Esimerkkinä olkoon se häpeä, joka on tullut esille #tissiviikko-postauksissa. "Häpesin rintojani koska ne ovat liian pienet/ isot/ roikkuvat/ arpiset" ja "En ole kehdannut olla alasti muiden edessä.".

Häpeä syntyy siitä, että vertaamme itseämme ideaaliin. Ja siitä, että kuulemme jatkuvasti - jos emme kasvokkain, niin vähintään somessa - että emme tavoita sitä. 

Minuakin on hävettänyt kropassani vaikka mikä. Olen hävennyt ja surrut sitä, että en näytä siltä miltä muka pitäisi. Olen surrut sitä, että minulla oli aika hienot tissit, ja sitten tuli oltua pari kertaa raskaana ja imetettyä kolme vuotta, ja sittemmin ne aika hienot tissit ovat...noh, erilaiset.

Jossain vaiheessa se oli vaikeaa. Muistan kun istuin kauneuskirurgian esittelyssä (työn puolesta sentään) ja katsoin, kun luennoija näytti ennen- ja jälkeen -kuvia. Miten me voimme odottaa, että kukaan haluaisi elää tällaisten rintojen kanssa?, hän kysyi ja lätki taululle kuvia ihan samanlaisista tisseistä kuin minulla.

Se tuntui yhtä aikaa totaalisen absurdilta ja todella, todella pahalta.

Minulla oli kaksi vaihtoehtoa. Jatkaa suremista ja hävetä ja piilotella ja kenties alkaa säästää leikkaukseen. Tai sitten tajuta, että tämä ei vain tunnu absurdilta, tämä on sitä.

Ja marssia niine tisseineni julkisiin sekä yksityisiin saunoihin ja rannoille ja makuuhuoneisiin ja pukukoppeihin ja alastonuinteihin, ja olla että fak it. Tällaiset ne nyt ovat ja tällainen minä nyt olen, ja kummassakaan ei ole mitään vikaa.

Olin aina viihtynyt nakkena, mutta se oli alkanut ahdistaa. Kuitenkin, mitä enemmän olin (puoli-)julkisesti alasti, sitä normaalimpaa siitä tuli. Mitä normaalimpaa alasti olemisesta tuli, sitä normaalimmalta vartaloni alkoi tuntua ja näyttää.

Vaatteilla on funktionsa, mutta se ei enää ollut se, että minun pitäisi peittää jotain häpeällistä itsestäni. Riisuutumalla paljastui se, että minun ei tarvinnut olla mitään.

Muistan kyllä, että tissieni muuttunut ulkonäkö harmitti, mutta en oikein tajua sitä enää. Rintani eivät ole täydelliset puolipallot, mutta sillä ei ole väliä. Sillä on, että ehdin ekana uimaan, eikä siinä aina edes kerkiä uikkaria pukea.

***

Remove your clothes, remove your shame.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (36)

Pukeissa aina
2/36 | 

Oi..Mulle on tosi vaivaannuttavia ja vaikeita kaikenmaailman tissi-ja peppuviikot. Haluan olla enimmäseen pukeutunut, mulle on kiva tunne kun nahkaista kehoani ympäröi vaatekerros. Sosiaalisen median kanavissani minulla on täydet vaatteet, aina.

Inhoan uimahallien suihkuja ja saunoja. Inhosin tissikeskusteluita, kun minulla oli vauvoja enkä osallistunut niihin ikinä. Olen ylipäätään tosi häveliäs.

En ole edes mitenkään kovin uskonnollinen, enkä ole saanut ahdistavaa kasvatusta. Minä vain olen tämmöinen. Ehkä olen edellisessä elämässäni ollut jokin karvainen eläin, ja siksi ällöän alastomuutta. Tämä tissiviikko oli jo maksimaalinen ällötys!

Ehkä itse en ole, tai olen jotenkin aistiyliherkkä, kun tykkään olla enimmäkseen aina pukeutunut. Tykkään vaatteiden tunnusta iholla. Olen myös niin kylmälle arka, että nakuna olo on haastavaa.

Mitenkään en kritisoi nyt sinua, halusin vain jakaa sen asian, että meitä on niin erilaisia. On hienoa, että on sinut alastomuutensa kanssa.

allisonlucas
3/36 | 

Nothing isn't right with exposure, and bareness all alone does not cause sex. According to the individuals who have been free from the subjugation of smut Write My assignment For Me one can look past a sexual perspective of a man's body and take a gander at them more as the sanctuary of God. This is the manner by which the Lord planned for it to be. All things considered, neither Adam nor Eve wore garments and before all else, God said that they were exposed and not embarrassed.

johanwilliam
4/36 | 

It is a disgrace that we evaluate ourselves to the model. And that we are continually listening. At some spot, it was not easy. I remember a session in a beauty surgery show I have been looking at all those women models who have the sexual figure but not their routine, it's just clothing look to hot the women. I am also a writer with several years of experience and working as an Experience Blog Writer at Cheap Dissertation Writing Service Agency. 

alvinaanglea
5/36 | 

Just some radical individuals, require cloak or bursa finish covering of the face. The reasons could be social envision if your in desert and sand blowing in your face however Do my Essay for Me at that point a few people say you should, I don't contend with individuals who don't read or reason the religious sacred writings.

vedant12345
6/36 | 

In this game we can also find the of our desired worked by the clicking on it  word scrabble finder . And here tools not only help  for the scrabble but for the other  word games also help for the playing. 

Alexis
8/36 | 

People nowadays are spending a lot of their time in front of a television or a computer. In fact watching videos, either on the Internet or TV, seems to have become a national hobby.  il genio dello streaming

Vierailija
13/36 | 

Amelia Wilson

Nice Post really very helpful!

 UK Essays Tigers have brilliant writers who have command on essay writing, dissertations & assignments. Get top quality Essay Writing Services in UK . We deliver the high quality of work at a competitive cost in UK.

perry george
53/36 | 

Article making is one out of the best errand for the understudy these days even they got wretchedness by ideals of this cerebral torment even an immense piece of the understudies from UK completing it all in context on their scholastic outcome, few out of each odd individual have theoretical character some have sensible character so that doesn't mean they don't get remarkable checks in light of some commonplace surenesses. Well when I was an understudy I got help from an affiliation UKEssayTigers and they are fundamentally unfathomable, even they are giving best assignment help

Titan Gel
56/36 | 

Titan Gel nu conține substanțe nedorite, care ar putea afecta aspectul și sentimentele unui om. Capsulele nu conțin, ca multe alte comprimate disfuncționale erectile, ingrediente a căror utilizare produce efecte nedorite. Formula este complet naturală, sigură, procesată într-un laborator renumit, cu cele mai înalte standarde. Produsul conține numai ingrediente utile, cum ar fi I-arginina, rădăcină de porc, dinte babin, feminin coreean, semințe grecești, care remediază direct cauzele disfuncției erectile. Datorită acestui fapt, este extrem de util, pe de o parte, iar pe de altă parte, utilizarea sa este plăcută și foarte simplă.

kislly
61/36 | 

Loved everything about the wrap. Looked as I expected when it arrived. Material is nice since I didn't want a see thru Sarong Wrap. Only thing I can mention as a negative is that the coloring on the inside of the sarong is not as bright as the outside. It is much more dull. Overall very happy with the product. I like the bright colors!

Prime-resume
68/36 | 

I know how to help you with the problem of not understanding how to create a good resume, because recently I have found the site where you can ordered any kind of resume you want, I ordered resumes on different sites, but prime resume is the best server resume example service because all works are conducted by the group of proffessional writers

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla