Minulle käy aina niin, että juhlien alla mietin, että nyt oikeasti valmistaudun ajoissa. Varaan aikaa meikkaamiseen ja hiusten laittoon ja sellaiseen, ja katson koko asun valmiiksi.

No en sitten tehnyt niin tälläkään kertaa. Mekon olin hakenut ajoissa Uffista, mutta kengistä ei ollut tietoakaan, saati sukkahousuista. Ja koska ketä kiinnostaa puolittainen kaaos, hankin myös ruokamyrkytyksen.

Jaksoin kuitenkin lähteä The Blog Awardsiin. Koska hei tuo mekko. Ei tuollaisen kanssa jäädä kotiin! Menin paikalle yli tunnin myöhässä ja vartissa tehdyllä meikillä ja tukalla, mutta mitä väliä kun kolttu oli upea.

​​​​​Matka-asuni oli huikean tyylikäs.

Hauskaahan siellä oli, vaikka kaljaa ei saanutkaan. Miksi blogigaaloissa ei koskaan saa kaljaa? Ajatellaanko siellä, että suurin osa vieraista on naisia, ja naiset eivät juo kaljaa? Vai eikö se ole tarpeeksi glamoröösiä?

Kuvan drinkki oli liian vahvaa, en saanut juotua. Kanssani skoolaamassa Kuplia-Emilia.

No enivei oli hauska tavata tuttuja ja uusiakin ihmisiä, ja kiva kun hyvät tekijät tulivat palkituiksi. Ja upposi se sidukkakin - ei tosin niin hyvin ettenkö olisi poistunut ajoissa kotiin nukkumaan!

***

I went to The Blog Awards despite not feeling that well. But when you have a dress like this, there's no way skipping the party!

Kommentit (14)

Vierailija
2/14 | 

"Menin paikalle yli tunnin myöhässä ja vartissa tehdyllä meikillä ja tukalla, mutta mitä väliä..."

Kyllä sillä on väliä! Tämä oli gaala ja gaaloissa on yleensä tapana panostaa tukkaan ja naamaan hieman enemmän kuin jumppatunnille mentäessä. Se on kunnioitusta järjestäjää ja muita osallistujia kohtaan.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Jumppatunnille mennessä en käytä meikkiin ja tukkaan hetkeäkään, joten ihan roimasti enemmän tuli panostettua. Ja sisällä olin ihan juhlavaatteissa :)

Vierailija
3/14 | 

Kääk! Jos on kutsuttu juhliin ja menet paikalle on kohteliasta pukeutua ja näyttää siltä että kunnioitat kutsujaa sekä muita kutsuttuja! Nyt olis kannattanu pyytää vaikka naapuria apuun lookin kanssa tai katsoa edes peiliin... sori vaan... näytät siltä että olet menossa naamiaisiin ja sen lisäksi vielä homssuiselta!

Vierailija
5/14 | 

Hieno ja rohkea asu. Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan, vai miten se nyt meni. Olet ehdottomasti inspiraatio :)

blöh
6/14 | 

Harmi, että kaiken maailman nipottajat ja mielensäpahoittajat on löytäny sun blogiin. Sellasia kommentteja postauksissa viime aikoina, että hohhoijaa. Kyllä meitä tykkääjiä on enemmän, me ollaan vaan tosi laiskoja kommentoijia!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Joo se on harmi. Suurimmaksi osaksi toi on yksi ja sama tyyppi, mutta on ikävää että kommenteissa on jatkuva negistelyfiilis.

Ja juu näin mä uskon. Kiva kun luette, kommentoida voi silloin kun jaksaa :) Kivaa syksyä!

Assignment Help
7/14 | 

Global assignment help Australia is dedicated to offering the best online assignment  in Australia to the students studying at different educational levels. We have an in-house team of subject-oriented writers who are handpicked from the Australia’s leading universities and colleges.Our experts hold Ph.D. credentials and highest relevant subject degrees and offer academic writing services in almost all the major university subjects. Students from Brisbane, Canberra, Perth, Sydney, Adelaide, Melbourne take professional CDR help with assignments, research papers, term papers, coursework, thesis, essays, dissertation, etc., at an affordable price range only from us.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012