Tai siis, tänään on kyllä trikoot. Mutta ihan jokainen päivä ei ole. Ja koska nämä ei-trikoiset päivät ovat niin harvinaislaatuisia, pitää niistä olla tarjolla kuvatodisteita.

Tässä pousailemme Lotan kanssa Inspiration-blogigaalassa. Tyypilliseen tapaan mekkoni on kirppikseltä, ja olen siitä kovasti innoissani. Se on jonkun itse ompelema ja nahkaa imitoivaa kangasta. Upea ja tosi mukava päällä. Plus siinä on taskut. Taskut!!!

Miltei saman tien kun näistä bileistä oli toivuttu, oli vuorossa kustantamon Marrasgaala. Tämä mekko on siitä poikkeuksellinen, että se on tältä vuosituhannelta ja ostettu uutena. Kymmenellä eurolla henkkamaukan alesta, mutta silti.

Tammen juhlissa olin tietysti keväällä ilmestyneen kirjani Maratonmimmi takia. Nyt on erinomainen hetki ostaa se vaikka joululahjaksi, vinketi vink. Jos haluat säästää, niin suuntaa osoitteeseen Korkeavuorenkatu 37, Helsinki 23. ja 24.11. klo 16-19.30, jolloin saat kaikista WSOY:n, Tammen, Johnny Knigan, Readme.fi:n ja Schildt & Söderströmsin kirjoista -50% alennuksen.

***

I also wear dresses, not just sweatpants.

Kommentit (20)

Norton.com/Setup
67/20 | 

If you seek proper Norton Antivirus installation, the simpler way is to use the link norton.com/setup. In addition to protecting a device after installation, Norton also blocks unauthorized access during installation as well.

Hulu.com/Activate
69/20 | 

Here is a list of channel add-ons with some additional add-ons. The local channel may not be part of the Hulu agreement, but premium channels are available on-demand for live TV channels on this on-demand Hulu live TV service. The activation link is hulu.com/activate and falls into this category.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012