Tai siis, tänään on kyllä trikoot. Mutta ihan jokainen päivä ei ole. Ja koska nämä ei-trikoiset päivät ovat niin harvinaislaatuisia, pitää niistä olla tarjolla kuvatodisteita.

Tässä pousailemme Lotan kanssa Inspiration-blogigaalassa. Tyypilliseen tapaan mekkoni on kirppikseltä, ja olen siitä kovasti innoissani. Se on jonkun itse ompelema ja nahkaa imitoivaa kangasta. Upea ja tosi mukava päällä. Plus siinä on taskut. Taskut!!!

Miltei saman tien kun näistä bileistä oli toivuttu, oli vuorossa kustantamon Marrasgaala. Tämä mekko on siitä poikkeuksellinen, että se on tältä vuosituhannelta ja ostettu uutena. Kymmenellä eurolla henkkamaukan alesta, mutta silti.

Tammen juhlissa olin tietysti keväällä ilmestyneen kirjani Maratonmimmi takia. Nyt on erinomainen hetki ostaa se vaikka joululahjaksi, vinketi vink. Jos haluat säästää, niin suuntaa osoitteeseen Korkeavuorenkatu 37, Helsinki 23. ja 24.11. klo 16-19.30, jolloin saat kaikista WSOY:n, Tammen, Johnny Knigan, Readme.fi:n ja Schildt & Söderströmsin kirjoista -50% alennuksen.

***

I also wear dresses, not just sweatpants.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Margaret45
10/6 | 

Hello,

I want to know if this type of salty breakfast (cheese, wholemeal bread, eggs etc) does not pose problems of acid-base imbalance in the morning, given the proportion of acidifying foods for this meal.

I myself am a follower and I could feel the difference in terms of vigilance and "coup de bar" in the late morning. I then eat more vegetables and fruits at noon and in the evening. I also notice, even after training, that the feeling of hunger diminishes as the day goes by.

Thank you for all this quality information and your openness about nutrition adapted to all.

Best regards

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012