Kutsuvatko vuoret, kiinnostaako seikkailu? No tietysti! Tulevana lauantaina on mahdollisuus inspiroitua uusille reissuille ja retkille Helsinki Adventure Nightissa. Luvassa on seikkailu-, kiipeily- ja outdoor-henkisiä leffoja, kiinnostavia puhujia ja samanhenkistä seuraa.

Mutta varoituksen sana. Tapahtumassa saattaa innostua vaikka mistä, mikä tietää rahan- ja ajanmenoa oikein olan takaa. Itsehän viime vuonna fiksoiduin 24h Horseshoe Hellistä. Siis vuorokauden kestävästä kiipeilykisasta. Enkä minä edes osaa kiipeillä ja pelkään korkeita paikkoja!

Tällä kertaa mukana on mm. ultrajuoksija Juha Jumisko ja seuralaisenani Pumpui-Lotta. Miten minulla on sellainen kutina, että sekoilu ei tästä ainakaan seesty...

Leffoista suosittelen katsomaan varsinkin kotimaisen sukellusdokumentin Takaisin pintaan. Näin sen tuossa keväällä ja vaikutuin.

Helsinki Adventure Night järjestetään siis Savoy-teatterissa nyt lauantaina 8.10. alkaen klo 14. Itse aion hengata paikalla koko päivän ja illan, mitä nyt käyn yhden polttarikeikan heittämässä välissä.

Lisätietoa tapahtumasta saa Helsinki Adventure Night -nettisivuilta (tsekkaa leffojen trailerit!) ja Fb-tapahtumasta. Tule mukaan, liput saat täältä!

Osallistun tapahtumaan järjestäjän piikkiin.

***
Interested in climbing, ultra running, diving, nature, mountains and adventure? Of course you are! Come to Helsinki Adventure Night and get inspired!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012