Tiedän, kirjoitin Altaasta jo. Allas Sea Poolista siis, Helsingin Katajanokalla sijaitsevasta ulkouimalasta.

Kirjoitan uusiksi. Kymppikortti meni hankintaan saman tien. Olen käynyt puljaamassa aamulla, päivällä ja illalla, uikkarissa (ja toivon mukaan pian myös nakkena) ja ristus että se on mahtava paikka. 

En voi tarpeeksi hehkuttaa, miten mahtavaa on uida ulkona 27 asteisessa vedessä keskellä talvista Helsinkiä. Ja kylmään mereenkin pääsee, sekä tietysti saunaan mitä tuohon kylkeen tarvitaankin!

Mutta eipä kuulkaa tässä kaikki. Myös vastikään Jätkäsaareen avatun Clarion-hotellin kattoterassilla on ympärivuotinen uima-allas. Avainsanat kattoterassi, ympärivuotinen, uima-allas. Kuulostaa parhaudelta.

Clarionin allas on ainakin toistaiseksi auki vain hotellivieraille, ja käyn tyyppaamassa sen heti kun aikataulut antavat myöden vuorokauden reissuun.

Että käy kokeilemassa, jompaa kumpaa tai molempia. Talviuinti on muutenkin huikeaa, mutta lämpimässä vedessä se on jos ei parempaa, niin ainakin eksoottisempaa!

***

I just love swimming in warm water, surrounded by snow.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla