Greippi. Vee. Aa. Chasse. Kyllä, sieltä ne pulpahtelivat alitajunnasta tai liikemuistista.

Ysärillä vedettiin aerobicia kuin hullut. Ajatus ennen Fressin Sportyfeel goes Retro -tuntia: Miksi helvetissä? Ajatus tunnin jälkeen: Miksi helvetissä emme aerobiccaa enää?

Olen muistellut askelsarjoja kauhulla, en ole koskaan pärjännyt niissä. Musiikkikin oli kaameaa jumputusta. (Olin sanomassa, että hei ysäri, mutta nyt kun miettii niin kyllä silloin MINUN NUORUUDESSANI TEHTIIN SITTEN HYVÄÄ MUSIIKKIA!)

No nyt kun kävin testaamassa Lidlin ja Fressin yhteistyönä järkkämää Sportyfeel goes Retro -tuntia, musa oli mahtavaa ja askelsarjat...no ne yllättivät.

Kuvassa kanssani säätää Verkkari-Nina. Yritettiin hypätä yhtä aikaa ilmaan, mutta eihän siitä mitään tullut.

Askelsarjat eivät tietenkään sujuneet vieläkään, mutta nyt 20 vuotta myöhemmin ymmärsin, että se ei ole se pointti. Joogan kanssa olen vääntänyt ihan samasta. Siinä pointti ei ole nätit asennot, vaan keskittyminen. Joka sitten johtaa muihin asioihin, ehkä. Keskittymisestä on kyse myös askelsarjoissa. Ne ovat meditaatiota hyvänen aika sentään!

Oudosti esimerkiksi grapevineksi nimettyä ja kieltämättä vähän vaivaannuttavaa tepsuttelua se on, mutta mielen tyhjentämistä yhtä lailla.

Ja muistatteko? Se on hauskaa ja siinä tulee hiki, mitkä ovat oikeastaan ainoat perusteet, mitä jonkun asian tekemiselle tarvitaan. Välillä todella kaipaa sellaista, että saa loikkia salin halki kuin olisi 80-luvun tanssielokuvan päätähti ja unohtaa kaikki muu.

Jos sinäkin kaipaat, käy Fressissä Lidlin tarjoamilla tunneilla. Ne alkoivat maanantaina ja jatkuvat 12 viikkoa eteenpäin kaikissa keskuksissa. Paikka tulee varata täältä, eikä lysti maksa mitään. 

***

I kinda seem to like aerobic.

Kommentit (5)

Vierailija
6/5 | 

Kävin tunnin lanseerauksessa ja wow tosiaan mitkä flashbackit sieltä iskikään! En oo ikinä missään jumpassa ollu noin hyvä "ekalla" kerralla :D Hiki tuli ja hauskaa oli - menen uudelleen!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
7/5 | 

Joo mäkin olin ihan ihmeissäni, että mistä mä nää askeleet muistan :D
Oli kyllä tosi hauskaa, mäkin aion mennä uusiksi!

Vierailija
8/5 | 

Kyseessä varmaankin Sportyfeel Goes Retro tunti eikä Sortyfeel Goes Retro-tunti ;)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
9/5 | 

Näi on :D Sain tästä aiemmin oikein kuvakaappauksenkin, enkä vieläkään ole saanut korjattua... Katotaan muistanko tän kommentin laittamisen jälkeen :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012