Hyvää sunnuntaiaamua kaikille. "Hieman" aikaa, kun kirjoitellut tänne viimeksi. Selityksiä voisi olla vaikka kuinka ja paljon, mutta lyhyesti: pieni kriisi ja ääretön kiire. Niistä sitten myöhmmin lisää, palataan tähän aamuun, tähän hetkeen.

 

Sunnuntai on sellainen päivä, kun treeniviikko on takana ja pyhitetty lepopäivä edessä. Kyllähän sitä jo lepoa kroppa kaipaakin, kun kuitenkin viikkoon mahtuu 4 x salitreeniä ja 4 x aerobista. Nyt myös Yogaiaa..siitäkin enemmän seuraavana kertana.

Ps. Jollet ole koklannut vielä ja mielenkiintoa on, kandee!!! Ihana palvelu ja helppo.

Heräilin aamulla noin klo 9 ja ihmettelin, kun ei ketään sängyssä paitsi minä. Yleensä, kun kaikilla lepopäivä niin meitä on sielä minä, mieheni ja kaksi koiraa kera muutaman kissan. Nyt aivan tyhjä sänky. Siitä sitten pomppasin ylös ihmettelemään ja sohvallahan tuo mieheni oli, kera ötököiden, pelaamassa. Vuorotyön ihanuutta, ei aina saa nukuttua kun kroppa tottui edellisviikon rytmiin.

 

Need for speed oli pleikassa ja renkaat vinkuivat. Joku voisi sanoa, että voisihan tuon ajan käyttää paremminkin..,mutta toisaalta..myös huonomminkin. 

 

Siihen viereen sitten istahdin ja keskustekumme oli about seuraavanlaista:

-Mikä peli, speedlista?

-Ei, ihan normi. Rikon enkkoja...

-Ok, mikä auto nyt?

-Ostin sen möhlön takaisin.

-Driftikumit?

-Joo, pakko oli. Ei lampulla (lamborghini) tee mitään..

- Ei niin, harmittaa kun möin eilen ferrarin ja muut. Nyt vaan toi lamppu..

 

                                                                   

Siitä sitten hän antoi ohaimen minulle ja hiippaili kahvin keittoon. Parhautta, samalla mannapuuron keittoon! Aika pitkälti täällä olen minä, kun hhuolehdin tuosta ruokapuolesta, mutta parasta mannapuuroa tekee kyllä mieheni. Sinne mustikkahilloa ja on niin hitokseen hyvää! 

 

Eli tiivistettynä aamuni: Herätys, pleikkaa, kahvia tarjoiltuna ja mannapuuroa seuraksi. Ihana aamu! :) Ehtii noita rutiineja sekä velvollisuuksia taas hoitamaan myöhemminkin.. 

 

 

www.hotterthaneve.blogspot.com

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee keski- iän saavuttanut nainen, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla. Vaikkakin tuota ikää on tullut jo 47vuotta ja lisää tulee pian, niin missään nimessä en suostu olemaan kategoriassa "keski- ikäisen naisen pitää".Tuolla tarkoitan vaatteita, meikkejä tahi mitään muutakaan sellaista, joka ei vaan ole omaan ajatusmaailmaan sopivaa. Itse rakastan eri tyylisiä ihmisiä ja oma vahvuuteni tässä maailmassa on olla oma itseni. Peukutan aina rohkeudelle toteuttaa itseään sekä sille, että uskaltaa näyttää oman persoonansa valtavirran kommeneista huolimatta. 

Yksi asia, mitä haluaisin toivottaa aina aamulla: Ihanaa päivää kaikille! 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

Kategoriat