Hyvää sunnuntaiaamua kaikille. "Hieman" aikaa, kun kirjoitellut tänne viimeksi. Selityksiä voisi olla vaikka kuinka ja paljon, mutta lyhyesti: pieni kriisi ja ääretön kiire. Niistä sitten myöhmmin lisää, palataan tähän aamuun, tähän hetkeen.

 

Sunnuntai on sellainen päivä, kun treeniviikko on takana ja pyhitetty lepopäivä edessä. Kyllähän sitä jo lepoa kroppa kaipaakin, kun kuitenkin viikkoon mahtuu 4 x salitreeniä ja 4 x aerobista. Nyt myös Yogaiaa..siitäkin enemmän seuraavana kertana.

Ps. Jollet ole koklannut vielä ja mielenkiintoa on, kandee!!! Ihana palvelu ja helppo.

Heräilin aamulla noin klo 9 ja ihmettelin, kun ei ketään sängyssä paitsi minä. Yleensä, kun kaikilla lepopäivä niin meitä on sielä minä, mieheni ja kaksi koiraa kera muutaman kissan. Nyt aivan tyhjä sänky. Siitä sitten pomppasin ylös ihmettelemään ja sohvallahan tuo mieheni oli, kera ötököiden, pelaamassa. Vuorotyön ihanuutta, ei aina saa nukuttua kun kroppa tottui edellisviikon rytmiin.

 

Need for speed oli pleikassa ja renkaat vinkuivat. Joku voisi sanoa, että voisihan tuon ajan käyttää paremminkin..,mutta toisaalta..myös huonomminkin. 

 

Siihen viereen sitten istahdin ja keskustekumme oli about seuraavanlaista:

-Mikä peli, speedlista?

-Ei, ihan normi. Rikon enkkoja...

-Ok, mikä auto nyt?

-Ostin sen möhlön takaisin.

-Driftikumit?

-Joo, pakko oli. Ei lampulla (lamborghini) tee mitään..

- Ei niin, harmittaa kun möin eilen ferrarin ja muut. Nyt vaan toi lamppu..

 

                                                                   

Siitä sitten hän antoi ohaimen minulle ja hiippaili kahvin keittoon. Parhautta, samalla mannapuuron keittoon! Aika pitkälti täällä olen minä, kun hhuolehdin tuosta ruokapuolesta, mutta parasta mannapuuroa tekee kyllä mieheni. Sinne mustikkahilloa ja on niin hitokseen hyvää! 

 

Eli tiivistettynä aamuni: Herätys, pleikkaa, kahvia tarjoiltuna ja mannapuuroa seuraksi. Ihana aamu! :) Ehtii noita rutiineja sekä velvollisuuksia taas hoitamaan myöhemminkin.. 

 

 

www.hotterthaneve.blogspot.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat

Instagram