Yöpöytänä minulla on Ikean Hemnes-sarjan apupöytä. Ostin sen muutama vuosi sitten kanta-asiakastarjouksena. Muistaakseni se maksoi alle 20 eur. 

Taisin ihan itse koota sen. Vai auttoiko poika. En muista enää.

Pöytä on juuri sopivan kokoinen sängyn ja sohvan väliin. Siinä on laatikko, jossa on mm. puhelimen laturi, muutama kynä jne.

Pöydän alatasolla on jatkojohdon pistorasiapesä. Muuten en voisi kyseisessä kohdassa asuntoa pitää Philipsin Wake-Up Lightia.

Ostin tämän sarastusvalolampun muutama vuosi sitten Verkkokaupasta. Hintaa taisi olla n. 150 eur. 

Wake-Up Light herättää minut luonnollisemmin. On ollut helpompi herätä tämän laitteen avulla pimeinä vuodenaikoina aikaiseen aamuun.

Laite alkaa puoli tuntia ennen herätysaikaa sarastamaan valoa niin että kun on herätysaika valo on voimakkaimmillaan. Lempeä tapa herätä esim. lintujen lauluun. Laitteessa on viisi erilaista herätysääntä.

Käytän laitetta lukulamppuna ja radiona. Ja illalla kun menen sänkyyn, laitan päälle auringonlaskuefektin. Laitteen valo sammuu vähitellen itsekseen. Valon hiljalleen hiipuminen saa useimmiten silmät painumaan kiinni.

Philipsin Wake-Up Light on mielestäni hyödyllinen ja minulla joka päivä käytössä.

Mitä sinun yöpöydältäsi löytyy?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat