www.pixabay.com

Joskus luin artikkelin naisesta, joka oli vanhemmiten muuttanut hotelliin asumaan. Hän koki olevansa siellä paremmassa turvassa kuin yksin asuessaan. Viimeistään siivooja löytäisi hänet huoneeseen tullessaan.

Itse olen joskus leikitellyt ajatuksella, että muuttaisin hotelliin asumaan sitten kun kuopuskin muuttaa pois kotoa. Jostain hotellista saisi varmasti hyvän kuukausihintatarjouksen. Minulle sopisi parhaiten kaupungin keskustassa oleva hotelli, josta on helppo liikkua minne vaan. Aamupala kuuluisi tietenkin hintaan joka aamu. Sopivassa hotellissa on myös ilmastointi. Plussaa on, jos löytyy kuntosali ja uima-allas.

En tiedä jaksaisiko hotellissa asua kuitenkaan kovinkaan pitkään. Voihan olla, että leppoisa ja liian helppo elämä alkaisivat pitkällä tähtäimellä tympiä. Mutta voihan sitä aina leikitellä tällä ajatuksella.

Oletko sinä joskus asunut hotellissa? Tai oletko sinäkin leikitellyt ajatuksella hotellissa asumisesta?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat