Surffaillessani internetissä lukemassa digilehtiä sain idean, että alan ostaa kerran viikossa viinipullon. Soppa365:n sivuilla suositellaan aina kerran viikossa jotain viiniä.

Tämän viikon viiniä ei löytynyt lähialkostamme, joten poikani valitsi tämän kuvassa olevan espanjalaisen viinin. Torres Vina Sol 2016.

Viiniä kuvaillaan pirteäksi ja hedelmäiseksi. Itselle tuli mieleen sanat raikas ja miedon hedelmäinen. Viini sopi hyvin ruoan kanssa nautittavaksi. Söimme tuolloin broileriruokaa.

Mainitsin sanan kuiva, kun maistoin viiniä. Poikani arveli tietävänsä enemmän valkoviineistä kuin minä. Minähän juon yleensä punaviiniä. Hänen mielestään viini ei ollut kuivaa. Kuivaksi tämä viini on kuitenkin määritelty. Muita määritelmiä ovat hapokas, sitruksinen, viherpäärynäinen, hennon mausteinen.

Tästä viininmaistelusta voisi ottaa ihan tavan. Kerran viikossa ruoan kanssa on vielä kohtuukäyttöä.

Lue lisää www.alko.fi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat