www.pixabay.com

" Ei polku tää vie mihinkään, nyt sen nään, kun silmät aukaisen..." Neon 2

Itsestäni johtumattomista syistä on aika päättää tämä Elämän keskivaiheilla blogi. On haikeata tehdä tätä viimeistä postausta. Me naisten blogiyhteisössä on ollut hyvä ja turvallinen olo harjoitella blogin pitämistä yhdessä toisten kanssa. Nyt on kuitenkin aika siirtyä eteenpäin ja aloittaa uutta, jotta voisi mennä eteenpäin.

Tämä blogi jää tänne Me naisten blogiyhteisöön ja on luettavissa ainakin huhtikuun loppuun asti. Minä aloitan uuden blogin Lilyn blogiyhteisössä. Blogi kertoo minun elämästäni, ajatuksistani ja kokemuksistani. Jatkan siellä siitä, mihin täällä jäin. Tästä pääset lukemaan uutta blogiani.

Toivottavasti tykkäsit Elämän keskivaiheilla blogista! Minusta ainakin on ollut kivaa pitää blogia täällä. Olenkin siis kiitollinen näistä vuosista täällä. Tämä on ollut erinomainen paikka pitää blogia.

Kiitos myös sinulle uskollinen lukijani. Toivottavasti seuraat minua myös Lilyn blogiyhteisössä!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Harmi kun tämä blogi päättyy, tämä on mukavan samaistuttava ja nimikin on hyvä. Täällä on kivempi kommentoida kun ei tarvitse ilmoittaa sähköpostiosoitetta tms, mutta varmaan käyn kurkkaamassa välillä uuttakin blogiasi.

Hyvää kevään odotusta ja iloa bloggailuun!

K.

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017
6/4 | 

Tervetuloa seuraamaan uutta blogiani. Ja näitä postauksia voi tosiaan lukea täällä huhtikuun loppuun! En ole lopettamassa bloggaamista.
Hyvää kevättä sinullekin!

Vierailija
7/4 | 

Kävin katsomassa uutta blogiasi. Kivalta sekin näyttää.

Täytyy jakaa tämmöinen erikoinen havainto joka tuli siellä olevasta kuvastasi mieleen: sinulla on sydämen muotoiset kasvot :)

(Joskus olen ihmetellyt kun olen lukenut että kasvot voivat olla sydämen muotoiset, mutta sinullahan selvästi on.)

K.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat