Mitäs sinä teet tänä viikonloppuna? Minulla on koko viikonloppu töitä. Tällä hetkellä kuitenkin löhöilen suihkun jälkeen sohvalla. Taustalla kuuluu pyykkikoneen tasainen pyörintä.

Työpäivän jälkeen kävin kaupassa. Ostin vadelmadonitseja, kikhernesipsejä ja viinirypäleitä. Joskus voi vähän herkutella. Syötiin pojan kanssa donitsit ja sipsit nopeasti pois. Samalla poika kertoi minulle tulevista menoistaan. On ihan kivaa, että menoja on.  

Molemmilla pojillani on hyvät keskustelutaidot ja ovat myös empaattisia kuuntelijoita. Molemmilla sydän paikallaan. Olen minäkin onnistunut jossain asiassa. Nämä taidot ovat tärkeitä työelämässä.

Minulla on vähän tylsä viikonloppu, mutta toivottavasti sinulla on jännittävämpi. Minä taidan katsoa tv:stä jotain jännittävää ja mennä ajoissa nukkumaan.

Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle! Nähdään!

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat