www.pixabay.com

Minä pääsen jo tänään aloittamaan viikonlopun. Minulla on siis kolme vapaapäivää peräkkäin. Pidennetty viikonloppuvapaa. On aikaa levätä ja tavata rakkaita ihmisiä. Hengähtää kiireen keskellä.

Tällä viikolla blogi on ollut hiljaa, koska en vain ole keksinyt mitään kirjoitettavaa. Toki myös työ verottaa sen verran, että aina ei jaksa/ ehdi kirjoittaa. Ehkä on ihan hyvä, että välillä on vähän hiljaisempaa. Kyllä niitä aiheita taas sitten tulee mieleen, kun on tullakseen.

Tänään heräsin klo 15 jälkeen päiväunilta, söin aamupalan ja lähdin käymään kaupassa kävellen hakemassa jääkaapin täydennystä. Raikkaassa ilmassa kävely kyllä piristää. Kaupasta tullessa olikin jo taas nälkä. Söimme itsetehtyä munakoisolasagnea. Se oli hyvää ja täyttävää. Nyt sitten löhöilen sohvalla ja katselen tv:tä. Maria Veitola on yökylässä Leo-Pekka Tähdellä.

Pohdin, että menen kyllä vielä tämän vuorokauden puolella nukkumaan uudelleen. Toivon saavani nukuttua hyvin aamuun asti. Aamulla sitten alkaa viikonlopun vietto. Minun viikonloppuuni kuuluu kuntoilua, hyvää ruokaa, leffoja ja treffit. Kaikkea sellaista siis, mitä tykkään tehdä. Nämä tekemiset vievät ajatukset pois työstä ja irtaudun työstä niin, että ensi viikolla en taas muista mistään mitään, kun menen töihin. Kyllä ne asiat sitten taas palautuvat mieleen kuitenkin.

Mitäs tässä sitten sen enempää jaarittelemaan tällä kertaa. Hyvää viikonloppua kaikille teille, jotka jaksoitte lukea tämän loppuun!

 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Onpas tehokasta, jos saat kolmessa päivässä työasiat noin totaalisesti pois mielestä 👍 Mukavia vapaapäiviä sinulle!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat