www.pixabay.com

Miten ihana tunne se taas aamulla olikaan klo 7.00, kun yövuoro päättyi. Pääsin kotiin nukkumaan ja nyt vaan sitten löhöilen sohvalla. Söin itsetehtyä kanaa ja perunamuusia. Olikin hyvää. Ihan tavallista kotiruokaa. Katselen vielä televisiota vähän aikaa mm. First Date Suomi ja Yökylässä Maria Veitola. Menen kuitenkin vielä torstain puolella sänkyyn, kuuntelen vaikka kirjaa ja nukahdan sitten kun nukahdan. Aamulla jaksan sitten taas harrastaa kaikkea palauttavaa. Ihanaa, kun on vapaata. 

Tällä kertaa pysyttelen vapaiden ajan aika lailla kotosalla. En kuitenkaan aio istua kahta päivää kotona sohvalla vaan menen esim. salille. On tullutkin taas vähän liian pitkä tauko salilla käymisestä. Tekee kyllä minulle hyvää mennä taas sinne treenaamaan. Mielialakin varmasti kohoaa.

Tuntuu, että blogiakin on taas kiva kirjoittaa, kun piti yhden päivän taukoa. Väkisin ei kannata yrittää vääntää juttua tänne. Ja nyt alan vain olemaan niin, että osa postauksista on näitä päiväkirjapostauksia. Aina ei jaksa pohtia jotain erityistä teemaa. Kun blogia kirjoittaa joka päivä niin alkaa se tuntua työltä. Työltä, josta maksetaan vasta sitten, kun on tarpeeksi lukijoita. Lukijoiden mielenkiinnon saaminen ja ylläpitäminen voi myös alkaa stressata. Jos blogilla aikoo elantonsa tienata niin saa kyllä tehdä todella paljon töitä, että yltää siihen ansiotasoon, mikä riittää tavalliseen elämään. 

Mutta nyt iltapalaa syömään ja rentoutumaan. Blogi varmastikin päivittyy seuraavan kerran huomenna. Aihe on koko ajan pohdinnassa.

Ihanaa, kun on vapaata!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat