Kaikki joulukalenterin luukut on nyt avattu. Joulukalenteri on ollut täynnä ihania tuotteita. Aionkin ostaa ensi vuonna taas itselleni jonkun kosmetiikkakalenterin.

Tällä kertaa esittelyssä ovat seuraavat tuotteet:

Gel effect kynsilakka sävy 2 poetry eli runoni. Kauniin vaatimaton sävy. Tykkään.

Vedenkestävän silmä-ja huulimeikin poistoaine.Ravistetaan ennen käyttöä. Kastele vanulappu meikinpoistoaineella. Pidä siinä kiinni ja pyyhi silmämeikki kevyesti pois. Huulimeikin poistoon tulee käyttää uusi vanulappu. Tämä meikinpoistoaine oli verrattain todella hyvä! 

Nordic secret volume lash primer ripsiä hoitava ja suojaava ripsivärin alla käytettävä pohjustustuote.En ollut ennen kokeillut vastaavaa tuotetta. Tulikin todella nätit ripset tämän avulla. Olin ihan ihmeissäni tuloksesta. Aion käyttää jatkossa.

Lähdesarjan hydration recovery aerating gel maan eli tehokosteuttava geelinaamio. Levitetään puhtaalle iholle, annetaan vaikuttaa 5-10 min. ja huuhdellaan kylmällä vedellä. Oli tehokas kasvojen hoito. Kaunis, kostea iho.

Viimeisenä kaunis sarjan instat glow beauty serum eli sävyteseerumi. Ravista hyvin. Laita vähän käsille ja levitä hellästi hieroen kasvoille.Tällä sai kauniin sävyn kasvoille. Tätä olen jo aiemmin kokeillut. Puuteria voi laittaa tähän päälle.

Siinä olivat kaikki ihanat tuotteet. Aion jatkossa esitellä aina joitakin kosmetiikkatuotteita. Niitä, kun tulee hankittua joka kuukausi kuitenkin. Aion myös jatkossa panostaa enemmän itseni meikkaamiseen. Se on kivaa itsensä piristämistä.👄

Hyvää joulua kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat