Tässä olisi taas viisi uutta Lumenen tuotetta esittelyssä. Oikein jo odotin, että pääsen tekemään tämän päivityksen.😊

Ensimmäisenä kokeilin Lähdesarjan Hydration recharge overnight creamia, joka on tehokosteuttava yövoide. Tuntui oikein hyvälle pesun jälkeisellä iholla. Ja kasvot olivat aamulla kimmoisat.

Toisena oli kokeilussa Nordic chic oil fusion lip gloss eli huuliöljy. Pehmeät hoidetut huulet ja kaunis sävy 800 punaisen lumo.

Kolmantena kokeilin Sisusarjan Deep clean Purifying maskia eli syväpuhdistavaa naamiota. Tätä levitetään runsaasti  puhtaalle, kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5-10 min ja huuhdellaan pois viileällä vedellä. Käytetään 2-3 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Tämän naamion jälkeen kasvot olivat ihanan pehmeät vielä seuraavanakin päivänä. Eikä iho huutanut kosteutusta hetken kuluttua.

Neljäntenä kokeilussa oli Lähdesarjan Purity dew drops hydrating eur gel. Tämä on tehokosteuttava silmänympärysgeeli, joka  on puhdasta pohjoista lähdevettä ja tehokasta koivun matkaa sisältävä koostumus , kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa.

Levitin pienen pisaran puhtaalle silmänympärysiholle ja tunsin piristyväni hetkessä.😊

Muista,  että vain ulkoiseen käyttöön! Vältä aineen joutumista silmiin. Käyttö tulee lopettaa mikäli esiintyy ärsytystä. Ei lasten ulottuville!

Viimeisenä oli Valosarjan Glow reveal moisturizer eli kirkastava ja siloittava kosteusvoide. Kaunis kosteutus ja hyvä tuoksu. 

Vielä olisi viisi jännittävää luukkua avattavana. Tämä esittelysarja päättyy jouluaattona. Lupaan esittelyn ennen joulurauhan julistusta.😊

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat