Koska tykkään Lumenen tuotteista niin jatkan näiden joulukalenterituotteiden esittelyä. Tänään vuorossa viisi hyvää tuotetta.

Viidennestä luukusta löytyi Kirkas ( clarity ) Glow reveal 60 second facial eli kirkastava pikakasvohoito kaikille ihotyypeille. Tätä voi käyttää aina, kun haluaa nopean, tehokkaan ja kirkastavan kasvohoidon. Levitetään puhtaalle, kuivalle iholle pyörivin liikkein. Annetaan vaikuttaa minuutin ajan ja huuhdellaan lopuksi runsaalla vedellä. Kokeilin ja kirkastuin. Tosin hetken päästä iho ilmoitti tarpeistaan saada kosteusvoidetta. Mitä tosin laitan muutenkin.

Kuudennessa luukussa oli Nordic chic Eyeshadow primer eli silmämeikin pohjustusvoide. Ei ole tullut sellaista käytettyä. Mutta kyllä vaan luomiväri pysyy aivan eri tavalla luomessa. Alan käyttää ehdottomasti meikatessani. Harvoin viitsin!

Seitsemäs tuote oli Valosarjan overnight bright sleeping cream eli heleyttävä ja uudistava yövoide. Heräsinkin aamulla hehkeän näköisenä.😉

Kahdeksantena oli gel effect kynsilakkaa. Tykkäsin tästäkin moonlight sävystä. Mutta tänään taas täytyy poistaa lakka.

Yhdeksännessä luukussa oli lähdesarjan pure arctic miracle 3in micellar cleansing water eli puhdistusvettä. Tätä kaadetaan vanulappuun ja sillä voi pyyhkiä meikittömät kasvot. Ei tarvitse huuhdella. Tuote olikin jo ennestään tuttu. Kätevä ottaa reissuun mukaan.

Hehkeyttä sai näilläkin.😊

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat