Mitäs sinä aiot tehdä tällä viikolla? Minulla loppui eilen loma ja nyt olen vielä kaksi päivää vapaalla ja loppuviikon olen tietenkin töissä. Aion silti jaksaa pitää tätä blogia yhtä aktiivisesti kuin nyt tammikuussa olen pitänyt. Minulla on aihe joka päivälle suunniteltuna ja ne ovat sellaisia, että voin ne työn ohessa toteuttaa. Aiheeni eivät aina tietenkään ole mitään huippuklikkejä, mutta uskon, että blogi menestyy paremmin, jos sitä päivittää joka päivä. Bloggaaminen on aika pitkäjänteistä työtä. Heti ei kannata kuvitella esim. tienaavansa blogilla. Ja minullehan tämä blogi on palautumista omasta työstäni. Saan toteuttaa itseäni eri tavalla kuin oikeissa töissä.

Tänään en tee mitään kovinkaan erikoista. Siivoilin vähän ja lakanat on pyykkikoneessa. Ajattelin katsoa kohta eilen mtv3:lta tulleen Kaikki oikein leffan. En ole nähnyt tätä leffaa vielä, mutta olen lukenut sen kirjana. Leffa kertoo lottovoittajasta. Minua Veikkauksen aktiivista asiakasta tämä leffa tietysti kiinnostaa. Miten muuttuu elämä, kun voittaa lotossa? 

Iltapäivällä lähden käymään kosmetologilla ja kaupassa. Ja kun pääsen kotiin, niin aion löhöillä sohvalla tv:tä katsellen tai kirjaa kuunnellen.

Huomenna aion mennä salille. Taas onkin tullut kahden viikon tauko kuntoiluun. Arki, kun alkaa niin on hyvä aktivoitua kuntoilemaan. Salilla on varmaan taas enemmän tilaa, kun osan tammikuussa aloittaneista into on hiipunut. Monet aloittaa ihan liian rankasti salilla käymisen ja sitten se ei kohta enää huvitakaan. Ymmärrän kyllä, että on vaikea löytää esim. ruuhkavuosiarjesta aikaa kuntoilulle. Enhän itsekään ehdi/jaksa käydä salilla kuin keskimäärin kerran viikossa.

Tällä viikolla tällaisia aikeita. Nähdään pian!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat