Kuvat: www.pixabay.com

Näihin aikoihin vuodesta minulla alkaa aina perinteisesti tulla mieleen kaikenlaisia ajatuksia siitä, miten voisin uudistaa omaa elämääni.

Alkaa tuntua, että tarvitsen uusia vaatteita jne. Vieläkö saisi jotain käytännöllistä ja nättiä halvemmalla alesta. En nyt välttämättä mitään tarvitse, mutta on kiva kuitenkin katsella, mitä on tarjolla. Ehkä jotain vielä ostankin.

Alan miettiä myös harrastuksia. Tällä hetkellä ajattelen panostavani liikuntaan. Kunhan nämä superhelteet ensin loppuvat.

Kuntosalilla käyminen on tärkeää. Lihakset pitää säilyttää. Sen lisäksi ajattelen, että kehonhuoltoon pitäisi panostaa aivan erityisesti. Ihan päivittäin. Kävelyä, joogaa, uimista, venyttelyä.

Välillä ihan löhöilyäkin. Valita jokin hyvä Netflix-sarja ja tuijottaa sitä aina välillä. Tekee hyvää aivoillekin oikein kunnon nollaus.

Asuntoa aion uudistaa. Pojalta jäänyt huone tyhjäksi. Uudet tapetit ja lattia. Minulle ihan oma huone. Kyllä onkin sitten tilavaa.

Painoa pitäisi saada pois. Tarvitsen uuden ruokavalion. Sellaisen, joka pudottaa painoa, vaikka ei liikkuisi yhtään. 

Blogin päivitystiheys tuntuu itsestä tällä hetkellä hyvältä. Keskimäärin kaksi postausta viikossa on ihan sopiva tahti. Pidän mieluummin päiväkirjamaista blogia kuin että antaisin vinkkejä toisille tms. Se on enemmän minun tyylistäni. Pohtia omia asioitani. Mitä niille voisi tehdä jne.

Viikko vielä tätä hellettä. Sitten kaiketi on sellaista säätä, että jaksaa jotain paremmin suunnitella ja tehdä. Minulla ainakin aivot ovat ihan pehmenneet täällä asunnon ympärivuorokautisessa lämmössä. Yörauhaa ei lämmöltä ole ollut moneen viikkoon. Kyllähän se vaikuttaa merkittävästi omaan jaksamiseen. 

Mutta valittaa en viitsi. Odottelen vain sitä, että sää viilenee ja minä piristyn ja alan jaksaa uudistua. 

Tuleeko sinullekin usein tarve uudistua näihin aikoihin vuodesta?

Hyvää viikonloppua teille!

-Sanna-

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat