www.pixabay.com

Vaurastuminen nopeasti on monen nuoren aikuisen tavoite tänä päivänä. Jo opiskeluaikana nostetaan opintolaina ja sijoitetaan se niin, että työtä ei kolmekymppisenä tarvitse enää tehdä. Sitten voi vaan olla ja nautiskella elämästään seuraavat 70 vuotta. Mikäs siinä sitten. Me vanhemmat sukupolvet voimme vain vierestä seurata kuinka paljon helpompaa nuorempien elämä tulee olemaan.

Itse en osaa sijoittaa rahojani niin, että joskus pääsisin samaan tilaan. En yhtään osaa arvioida itse, että mihin laittaisin rahani, jotta ne alkaisivat tuottaa minulle passiivisia tuloja. Olen tässä asiassa erittäin tyhmä. Sen takia en viitsi edes yrittää seurata pörssikursseja jne.  Minä siis olen sellainen henkilö, jonka on vain yksinkertaisesti tehtävä jatkuvasti töitä saadakseni rahaa. Ja yritettävä tulla toimeen sillä, mitä saan.

Olen onnellinen, jos 60 vuotiaana olen saanut velkani maksettua pois. Bonusta on jos minulla silloin on edes vähän säästöjä, jotka voin sijoittaa esim. asumisoikeusasuntoon. Tiedän, että asumisoikeusasunto on kaikkein kallein asumismuoto. Mutta se on kuitenkin realistisempi vaihtoehto itselleni kuin omistusasunto. Asumisoikeusasunnossa on kuitenkin yleensä pienempi käyttövastike kuin vuokra-asunnossa. Ja asumisoikeusasunnossa on asumisoikeus. Asumisoikeusasunnosta on myös helppo päästä eroon tarvittaessa.

En siis usko omallani kohdallani mihinkään ihmeeseen sijoitusrintamalla. Jos minulla joskus on vielä rahaa niin sitten olen vain onnistunut hyvin säästämisessä tai voittanut Veikkauksen peleissä.

Uskotko sinä osaavasi sijoittaa rahasi niin että voit kohta elää vain osingoilla?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat