www.pixabay.com

Omat mielipiteeni ovat minulle toki tärkeitä ja yleensä ne perustuvat tietoon ja kokemukseen.

Joskus minulla saattaa olla joku mielipide ihan vain musta tuntuu pohjalta. Se on vissiin sitä intuitiivista ajattelua.

Mutta en kuitenkaan kuvittele, että olisin aina ja joka asiassa oikeassa. Useimmiten ei ole sitä ainoaa oikeaa mielipidettä. Hyväksyn yleensä muiden mielipiteet. Mutta totean kuitenkin, että mitä mieltä itse olen asiasta.

Minun mielestäni ihminen, joka ei näe kuin sen oman mielipiteensä on tietyllä tavalla hieman tyhmä. Ei ole soveliasta paasata toisille omaa mielipidettään. Äärimmäisissä tapauksissa mielipiteistä saattaa tulla riita ja jopa fyysinen tappelu. Sodatkin ovat alkaneet usein eriävistä mielipiteistä.

Arvostan toisten mielipiteitä, koska niistä saa näkökulmaa siihen omaan maailmankuvaansa. Olen joustava mielipiteissäni ja osaan etsiä faktaa mielipiteideni tueksi. En ala riidellä mistään asiasta, missä en ole 100% oikeassa.

Mielestäni todella tärkeää on se, miten ihminen esittää oman mielipiteensä. Ihminen, joka jyrää toiset tai väheksyy toisten mielipiteitä ei ole tarpeeksi fiksu ihminen. 

Olisi tylsää, jos kaikki olisivat aina samaa mieltä!

Arvostatko sinä muiden mielipiteitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat