Kuvat: www.pixabay.com

Kukaan ei voi tietää minusta niin paljoa asioita kuin minä itse. Ja minähän en kaikkia asioitani kerro toisille. Kerron valikoiden. Jollekin jotain ja toiselle jotakin. Kaikille en kaikkea. 

Mies tuntee millainen olen parisuhteessa. Lapset tuntevat minut äitinä. Vanhemmat tyttärenä. Ystävät millainen olen ystävänä. Ja työkaverit tuntevat minun työminäni.

Te lukijatkin tunnette minut jo aika hyvin. Olenhan jo aika pitkälle edennyt tässä itsetutkiskelupostaussarjassa.

Olen iloinen, että aloitin tämän. Itsetuntemukseni on lisääntynyt näiden postausten avulla. Ja uskon, että teille lukijoille on muodostunut jonkinlainen kuva minusta. Tiedätte, ketä seuraatte.

Tämä blogi on minulle terapian jatke. Olen puhunut siellä kipeistä asioistani, joten olen tottunut käsittelemään niitä. Pyrin siihen, että tästä blogista ei tulisi oman pahan olon purkamispaikkaa. Kuka edes jaksaisi lukea jatkuvaa katkeruutta ja kateutta sisältävää tekstiä jne.

Olen tällä hetkellä sinut itseni kanssa. Olen hyväksynyt itseni ja pyrin elämään tasaista ja hyvää elämää. Arvostan sitä, koska elämäni ei ole aina ollut tasaista. En kaipaa elämääni sen enempää jännitystä kuin että voitankohan tänään jossain Veikkauksen pelissä sen verran rahaa, että taloustilanteeni paranee.

Meditointi on oiva tapa lisätä itsetuntemustaan. Aion lisätä sitä päivittäiseen ohjelmaani. Se auttaa jaksamaan paremmin.

Kroppani kertoo minulle tällä hetkellä, että tarvitsen lisää kehonhuoltoa. Omia kehollisia tuntemuksia kannattaa kuunnella, joten alan panostaa kehonhuoltamiseen enemmän.

Kuinka hyvin sinä tunnet itsesi?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat