Etäsuhteeni on kestänyt reilu kolme vuotta. Löysimme toisemme Tinderistä. Keskustelimme siellä ainakin kuukauden ennen kuin tapasimme ensimmäisen kerran. Sitten olemmekin tapailleet ja matkustelleet yhdessä. Voisi sanoa, että kyllä me seurustelemme. Emme ole kuitenkaan juurikaan miettineet suhteemme tulevaisuutta. Tuntuu, että näin on ihan hyvä. On joku, josta välittää ja joka myös välittää minusta.

Täydellinen ei ole meidänkään suhde kuitenkaan. Välillä olemme eri mieltä asioista. Mutta sitä kaiketi on kaikissa ihmissuhteissa, että aina ei olla samaa mieltä. Väkivaltaa ja toisen loukkaamista ei suhteeseemme kuitenkaan kuulu, joten se on saanut jatkua tällaisenaan.

Kohta olemme taas lähdössä yhteiselle matkalle. Saamme olla viikon yhdessä. Sen viikon ajatteleminen lievittää ikävää. Mutta nyt jo mietin, että kuinka kova ikävä onkaan taas sen viikon jälkeen. Yleensä on.

Ikävöidessäni täytän elämääni harrastamisella. Esim. tämän blogin pitäminen vie sopivasti aikaa. Blogiin voi purkaa kaikenlaisia tunteitaan epätoivosta onnellisuuteen. Aika kuluu ja kohta onkin jo taas treffit tai yhteinen lomamatka edessä.

Jos asuisimme yhdessä niin varmastikin viettäisimme paljon aikaa sohvalla toistemme kainaloissa. Aina emme olisi samaa mieltä siitä, että mitä televisiosta katsotaan. Mutta useimmiten olisimme onnellisia. Onnellisia toisen läheisyydestä.

Nähdään pian!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat