Olen ollut nyt pitkillä vapailla. Viisi vapaapäivää putkeen. Se on jo miniloma.

Olen ehtinyt tehdä kaikenlaista, mistä tykkään. Tykkään monesta asiasta. Ongelmani on ehkä juuri se, että tykkään niin monesta asiasta, että aikani ei millään meinaa riittää kaikkeen kivaan.

Tällä hetkellä olen todella innoissani tämän blogini kehittämisestä. Haluan tehdä siitä sellaisen, että lukijat saavat siitä itselleen jotain. Vinkkejä, kannustusta, lohtua, piristystä jne.

Elämäni on aika tavallista ja minuun on ehkä helppo samaistua sekä vanhemman että nuoremman naisen. Elämäntapani on aika monipuolinen. Blogini aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Tykkään itse siitä niin. Onhan minulla paljon kokemusta monista asioista.

Tuntuu, että pää on täynnä kaikkia kivoja ideoita, mitä voisi tehdä. Mutta eiköhän ne taas sieltä vähene, kun leipätyön karu arki huomenna jatkuu.😀 Ehkä onkin ihan hyvä olla taas muutaman päivän ajan ihan tavallinen duunari.

Olisi kiva saada palautetta teiltä lukijoilta, että mitä aiheita toivotte minun käsittelevän tässä blogissa?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat