Kuvat: www.pixabay.com

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, joka on suuntautunut mielenterveystyöhön. Työskentelen psykogeriatrisella osastolla perusterveydenhuollossa. Olen ollut nykyisellä osastolla 3,5 v. Tällä hetkellä viihdyn ihan hyvin työssäni. Työni sopii minulle, koska olen tottunut työskentelemään vanhuksien ja mielenterveyspotilaiden kanssa.

 

Viimeaikoina olen miettinyt, että mitenköhän sote tulee vaikuttamaan minun kohdallani. Säilyykö osastomme? Joudunko kortistoon? Vai osoitetaanko minulle jokin uusi työ?

Säännöllinen kuukausitulo on minulle tärkeä. Velat täytyy hoitaa ja on kiva, että rahaa jää muuhunkin. 

Työkaveritkin on ihan kivoja. Aina ei tarvitse olla samaa mieltä. Ja onneksi minun kanssani on helppo tulla toimeen.

Jos opiskelisin lisää, niin hakisin lukemaan farmaseutiksi. Lääkkeet ovat mielenkiintoisia ja tykkään jakaa niitä. Pitäisi vaan hankkia pääsykoekirjat ja vielä lukeakin ne. Aina voi haaveilla!

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat