www.pixabay.com

Jotain on tehtävä, jotta paino alkaisi pudota. En jaksa enää olla näin huonokuntoinen. Siksi tänään aloitankin kävelydieetin. Lisään kävelyä entisestään vaihtamalla istumisen kävelyksi. Eli neljä kertaa viikossa aion kävellä 30 min lenkin sellaisena hetkenä jolloin muuten istuisin bussissa tai kotona sohvalla. Minun logiikkani mukaan juuri tällainen tekemisen vaihtaminen tuottaa pitkällä tähtäimellä tulosta. Eikä vie minulta yhtään enempää aikaa eikä rahaa. Arvelen, että tällä keinolla paino putoaa vuodessa n. 14 kg. Se on jo ihan tuntuva määrä. Ja jos ei paino putoa niin ainakin kunto kasvaa.

Lisäksi tehostan painonpudotusta syömällä päivittäin salaattia ja keittoa toisella aterialla. En aio alkaa sen enempää karsia ruokavaliota. Nykyään en ole enää ahminut samalla lailla ruokaa kuin aiemmin. Herkkujakin syön koko ajan vähemmän. Sen takia paino ei ole enää noussutkaan. Minun kiintiöni on selvästikin tullut täyteen syömisen suhteen. Kun on lapsesta asti saanut paljon ruokaa ja herkkuja niin ei enää 42-vuotiaana vaan yksinkertaisesti enää jaksa syödä niin paljoa eikä saa siitä tyydytystä. Tästä eteenpäin kohtuudella kaikkea.

Viikon päästä on varmastikin hyvä seuraavan kerran postata tästä aiheesta. Silloin tiedän, mitä vaaka näyttää ensimmäisen kävelydieettiviikon jälkeen. Joka päivähän ei tietenkään kannata itseänsä punnita. Ja tuskinpa painoni putoaa kovinkaan paljon ensimmäisen viikon aikana. Mutta jos se on vähemmän kuin nyt niin silloin ollaan oikealla tiellä asian suhteen.

Oletko sinä onnistunut pienillä muutoksilla pudottamaan painoasi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat