Pojalla on ollut tällä viikolla koko viikko syyslomaa. Lähdimme käymään Tallinnassa tiistaina ja palasimme torstaina kotiin. Ihan hyvissä ajoin, koska silloin torstaina Tallinnaan saapui todella paljon suomalaisia. 

Isompi poika ei tällä kertaa lähtenyt mukaan sillä hänellä oli tenttejä ja töitä. Seuraavalla kerralla sitten taas mukaan johonkin, kun on aikaa.

Minusta oli hyvä lähteä pienelle matkalle, koska pääsin hyvin irti arjesta. Ei ruoanlaittoa eikä tiskejä eikä pyykinpesua.

Tallinnassa emme tehneet mitään kovinkaan erikoista. Olemmehan siellä käyneet ennenkin.

Fiilistelimme kaupungin tunnelmaa. Käveltyä tuli tavallista enemmän. Keskiviikkona ei onneksi satanut.

Halpaa Tallinnassa ei mielestäni enää ole. Eräs baarimikko sanoi minulle, että Eesti on köyhä maa. Hintoja on siis tarvinnut nostaa. Ehkä hyvä näin. 

Suomalaisia oli joka paikassa. Jotenkin sitä silloin ei tunne olevansa ulkomailla.

Torstaina, kun palasimme Megastarilla Suomeen oli matka aikamoista keinuttelua ja minä jätin taxfree käynnin välistä. Poika kyllä kävi. Jälkeen päin harmitti etten käynyt.

Tällä viikolla on ollut paljon poika-aiheisia postauksia. Juurikin siitä syystä, että olen puhunut hänen kanssaan tavanomaista enemmän. Kotona on enemmän tilaa vetäytyä omiin oloihinsa kuin hotellihuoneessa.

Sain huomata, että minulla on fiksu täysi-ikäinen poika, jolla on ihan hyvä huumorintaju ja sydän paikallaan. Joskus on hänen kanssaan ollut vaikeampaakin, mutta kyllä se ajan antaminen silloin on varmasti vaikuttanut nykytilanteeseen. Olen ylpeä hänestä.

Tänään on palattu töihin. Matkaväsymystä oli vähän, mutta kyllä se taas tästä. Alan katsella joululomalle sopivaa pientä matkaa yhdessä poikien kanssa. Jotain edullista tietenkin.

 

Kommentit (1)

Lisbeth
2/1 | 

Tallinna ihan passeli kohde syyslomalle. Matka ei juurikaan rasita ja perillä löytyy vaikka mitä näkemistä ja kokemista sekä aikuisille että junioreille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat