www.pixabay.com

Olen jo monta vuotta ollut todella huono tv:n katsoja. En ole kunnolla seurannut oikein mitään sarjaa. Katson aina välillä joitakin sarjoja, esim. Salatut Elämät, Emmerdale, Kauniit ja Rohkeat. Mutta en kuitenkaan katso niitä juuri koskaan tallenteina. Koen, että näissä ohjelmissa pääsee helposti takaisin kärryille, vaikka katsoisi harvakseltaankin. Tykkään näistä sarjoista, koska ne ovat juuri sellaisia, joita voi katsoa aamuvuoron jälkeen aivot narikassa. 

Nyt syyskuussa on taas pitkästä aikaa mahdollisuus seurata Suomen Big Brotheria ja Suomen Suurinta Pudottajaa. Aion seurata näitä kumpaakin aina niin usein kuin ehdin. Juuri sopivaa aivot narikassa katseltavaa minulle. 

Minulla jäi heti ensimmäinen Big Brother jakso näkemättä eilen, koska olin töissä. Mutta hyvinpä tähän näyttää pääsevän vielä tänäänkin sisään. Kirjoitan tätä postausta samalla, kun katselen Big Brotheria. Aika sekalaista sakkia näyttää talossa olevan.

Itse en kyllä menisi Big Brotheriin. Paitsi ehkä, jos minulle maksettaisiin siitä hyvin niin ehkä sitten. Mutta tuskinpa minua kuitenkaan sinne pyydettäisiin. En ole varmastikaan niin mielenkiintoinen persoona.

Suurin Pudottaja alkaa ke 4.9.2019. Minulta jää todennäköisesti tämänkin ohjelman ensimmäinen jakso näkemättä, mutta eiköhän siitäkin sitten kuitenkin kärryille vielä pääse myöhemminkin.

Suurimpaan Pudottajaan voisin suostua vähemmälläkin rahalla. Kerrankin olisi aikaa panostaa omaan hyvinvointiini oikein kunnolla. 

Yksityiselämästäni on jo tullut osittain julkista tämän blogin myötä, joten eipä jonkun tosi-tv ohjelman tuoma julkisuus enää tuntuisi oikeastaan yhtään miltään.

Aiotko sinä seurata jompaa kumpaa tai molempia näistä tosi-tv ohjelmista?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat