www.pixabay.com

Usein huomaan haaveilevani täysin stressittömästä elämästä. Siinä elämässä ei koskaan olisi kiirettä eikä paineita. Eikä tietenkään mitään ikävää eikä ristiriitaista. Kaikki olisi vain yhtä iloa ja onnea ja kevyttä chillailua.

Harvemmin näin kenelläkään on. Useimmiten vapaa-aikakin on yhtä suorittamista. Pitää tehdä sitä ja tätä. Tavata ihmisiä, siivota, kuntoilla, jne. Pitää ehtiä tehdä kaikkea sellaista, mitä ei sitten työpäivinä ehdi ja jaksa.

Minä ainakin tarvitsen jokaiseen päivääni hetkiä, joissa voin vaan olla. Kun edes sen pienen hetken verran saa vaan olla niin taas jaksaa tehdä kaikkea ja suorittaa.

Tätä kirjoittaessani huomaan, mitä todella tälläkin hetkellä tarvitsen. Olen laiminlyönyt jo pitkään itselleni tärkeät meditointihetket. Eli nyt heti tästä hetkestä alkaen aion ottaa itselleni pienen meditaatiohetken päivittäin. Uskon, että stressini tulee lievittymään meditaation avulla todella paljon.

Kokeile sinäkin meditaatiota stressin poistoon. Esim. 15 min. päivittäin.

Tässä sinulle yksi youtubesta löytämäni harjoitus!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat