Kuvat: www.pixabay.com

Tämä ajatus on niin totta. On lähes mahdotonta olla aina onnellinen. Onni vaihtelee kovastikin. Ja jokaisen ihmisen kohdalle osuu varmastikin niitä onnellisia ja onnettomia hetkiä.

Omalla kohdallani on ollut näitä vaihteluita. Ihminen kehittyy ikääntymisen myötä. Omat kokemukset elämästä vaikuttavat siihen, mihin suuntaan kehitymme.

Itse muutan toimintaani siihen suuntaan, että voisin olla onnellinen. Varmaan aika moni muukin pyrkii näin tekemään. Kukapa ei haluaisi olla onnellisempi.

Mutta on myös hyvä, että ihminen kestää sen, että aina ei voi olla onnellinen. Aina ei tarvitse muuttaa itseään, jotta voisi olla onnellisempi.

Onnellisuus on ehkä nykyään vähän liiankin yliarvostettua. Elämän ei tarvitse koko aikaa olla onnellista. Ennen ihmiset elivät hyvinkin onnettomasti koko elämänsä. Kun olit onnettomiin olosuhteisiin syntynyt niin elämäsi saattoi jatkua onnettomana kuolemaan asti.

Minulle onnellisuus on sitä, että saan elää vapaasti ja pystyn elättämään itseni. Ja onhan se kivaa, että olen löytänyt kivan miehen, joka välittää minusta. Ja lapsilla on asiat kunnossa. Ihan perusasiat tekee onnelliseksi.

Oletko sinä onnellinen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat