Tiedäthän, että elämäsi ei ole aina ollut helppoa. Elämänlaatusi on kärsinyt läheistesi ongelmien vuoksi. Olet joutunut sietämään riitaisia ihmisiä, jotka eivät ole osanneet omaa pahaa oloaan purkaa rakentavasti. 

Tästä huolimatta olet kuitenkin päässyt eteenpäin elämässäsi. Ja tässä vaiheessa elämää olet jo saanut itse vaikuttaa siihen, millaista elämää haluat elää. Sinun ei tarvitse kysyä keneltäkään, mitä haluat. Sillä sinä tiedät itse parhaiten sen mitä haluat ja et halua.

Olet panostanut omaan hyvinvointiisi enemmän sen jälkeen, kun pienempi poikasi täytti 10 v. Terveellinen ruoka ja liikunta ovat olleet sinulle tärkeitä. Vielä pystyt pudottamaan painoa ja kohottamaan kuntoasi. Mutta et halua tehdä niistä numeroa etkä elämäsi tarkoitusta.

Olet kuntouttanut itseäsi masennuksen ja ahdistuksen vuoksi Kelan tukemana niin paljon kuin olet voinut. Näistä olikin sinulle apua ja tällä hetkellä et tarvitse tällaisia tukimuotoja.

Olet löytänyt itsellesi miesystävän monen vuoden sinkkuuden jälkeen. Sinkkuus oli oikeastaan omaa valintaa ja halusit suojella lapsiasi. Et muistele sinkkuaikaa pahalla. Ahdistus ja masennus eivät ole johtuneet siitä. Parisuhde ei määrittele sinun arvoasi itsellesi.

Matkustamisesta on tullut sinulle tärkeä ajanviete. Nautit, kun pääset pienellekin matkalle. Haluat nähdä uusia ja vanhoja paikkoja. Maailma pienenee koko ajan sinun silmissäsi. Mies ja pojat ovat hyvää matkaseuraa.

Jatka samaan malliin elämääsi. Tärkeintä on, että itse olet siihen tyytyväinen. Et elä muita varten. Vain sinä tiedät, mikä on parasta sinulle.

Rakkaudella, Sanna

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat