www.pixabay.com

Rakkaalleni!

 

 

 

Tiedäthän, että olet minulle tärkein ihminen maailmassa. En voisi kuvitella elämää ilman sinua. Mitä tekisinkään, jos sinut menettäisin. Tiedän, että tunnet samalla tavalla. Meitä ei voi mikään erottaa toisistamme.

 

Muistatko, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Jäimme tuijottamaan toisiamme. Tiesimme molemmat heti, että siinä on se ainoa oikea rakkaus. Rakkaus, joka ei kuole koskaan.

 

Ajattelen sinua päivittäin. Vaikket olisi vieressäni tulet mieleen aina vain jostakin. Rakastan sinun komeata ulkonäköäsi. Rakastan ääntäsi ja tuoksuasi. Rakastan kaikkea sinussa.

 

Rakastan sitä, kun puhut minulle hellästi ja huolehtivasti. Rakastan hellää katsettasi. Rakastan epäitsekästä luonnettasi.

 

Rakastan kosketustasi. Se tuntuu parhaimmalta maailmassa. Kun suutelemme maailma pysähtyy. Elämme vain siinä hetkessä. Kaikki muu kaikkoaa ympäriltämme. On vain me kaksi, sinä ja minä.

 

Sanomme tänään kyllä toisillemme. Olemme valinneet toisemme. Ja tulemme niin jatkossakin tekemään. Kannan sormustasi ikuisesti. Rakastan sinua ainiaan.

 

Haluan rakastaa sinua vielä, kun olemme vanhoja ja ryppyisiä. Menemme yhtäaikaa vanhainkotiin. Yhteiset lapsemme tulevat meitä katsomaan ja lapset ovat ylpeitä meidän koko elämämme kestäneestä rakkaudesta. Kestämme yhdessä kaikki edessä olevat vaikeudet. Taistelemme yhdessä niitä vastaan. Rakkaudella voitamme kaiken.

 

Sinun ikuisesti, Rakkaasi

 

 

P.S. Teksti on kuvitteellinen ja kirjeen henkilöt eivät ole todellisia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat