Kuvat: www.pixabay.com

Rantakuntoon kesäksi, siinä ajankohtainen aihe tähän vuodenaikaan. Lehdet ja some ovat täynnä ohjeita oikeanlaisista ruokavalioista ja treeniohjelmista.

Ihmisillä on hyvin erilaisia näkemyksiä siitä, mitä on rantakunto. Toisen mielestä kropan tulee olla timmissä kunnossa, jotta voi mennä rannalle. Toinen taas ajattelee rantakunnon olevan sitä, että jaksaa mennä rannalle.

Minun mielestäni rannalle voi mennä minkänäköisenä ja kokoisena tahansa. Minua ei häiritse, jos joku minuakin isompi sinne uskaltautuu.

Itse en niin paljoa perusta auringonpalvonnasta. Uimarannalla tuli käytyä aktiivisemmin silloin, kun lapset olivat pieniä. Viime vuosina on ollut niin kylmiä kesiä, että on jäänyt ihan senkin takia menemättä.

Mutta ehkä eniten ihmisten rantakuntoon vaikuttaa se, millaisena he itse kokevat olevansa rantakuntoisia.  Jos timmi kroppa on itselle tärkeä niin varmasti keväällä on mielessä kropan kiinteytys. Toinen taas ei niin välitä siitä, miltä näyttää.

Toivottavasti tulee lämmin kesä, jotta päästään rannalle. Ollaan sitten timmejä tai ei. Tärkeintä on nauttia auringosta ja lämmöstä.

Liikkumisessa tärkeintä on liikunnan tuoma hyvä olo. Kropan kiinteytyminen on vain sivutuote.

Liikunnan iloa kaikille teille!

Mikä on sinun mielestäsi riittävä rantakunto?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat