www.pixabay.com

Kirjoitin eilen koukuttuneeni katsomaan Netflix-sarjaa Arne Dahl. Aloin oikein miettiä asiaa. Minä, joka saatan olla monta päivää avaamatta tv:tä koukutun netflix-sarjaan.

Miten näin pääsi tapahtumaan?

Tämä siis johtuu siitä, että olin alkuviikosta kaksi päivää sairaslomalla. Tuijotin kaksi päivää tv:tä, koska en jaksanut tehdä muuta. Olin tylsistynyt ja kaipasin jännitystä elämääni.

Pienempi poikani lähti maanantaina rippileirille isoseksi, joten kotona ei ole ollut ketään alaikäistä, jonka takia minun pitäisi olla turvallinen aikuinen.

Keskiviikkona minulla oli vapaa. Silloin kyllä siivosin ja kävin salilla. En katsonut ihan koko päivää Arne Dahlia.

Eilen katsoin aamuvuoron jälkeen useamman tunnin. Kävin kyllä kaupassa ja tein pannukakkua, jota söin katsellessani tv:tä.

Tänään kävin katsomassa poikaa leirillä. Oltiin ulkona ja aurinko paistoi. Muistelin sitä, miten kävin poikien kanssa usein äiti-lapsileireillä, kun olivat pieniä. Ne olivat ihan parhaita. Hyviä muistoja niistä.

En siis ole ehtinyt tänään katsoa Netflixiä. Hyvä, että tästä ei ehtinyt kehittyä pahempaa ongelmaa. Selviän kyllä tästä.

Ensi viikolla olen taas järkevämpi äiti-ihminen.

Mutta voin silti katsoa Netflixiä aina välillä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat