Kuvat: www.pixabay.com

Pidin pitkästä aikaa muutaman taukopäivän tästä blogista. Tauko tuli tarpeeseen.

Huomasin, miten vapautunut olo minulla oli, kun ei tarvinnut yrittää ehtiä kirjoittaa jotain tänne. Aivotkin nauttivat selvästi vähemmästä työstä.

Tänään yövuorojen jälkeen tuli tunne, että haluan tehdä pohdintapostauksen. Mielestäni se on minun tilanteessani ainoa oikea syy postata. Joten nyt sitten pohdin tämän blogin postaustiheyttä.

Koska siis kirjoitan tätä blogia lähinnä fiiliksellä, en lupaa mitään tarkkoja postauspäiviä. Vapaapäivätkin minulla ovat aina miten sattuu milloinkin. Ja eihän siitä fiiliksestä voi ikinä tietää etukäteen. Se tulee silloin, kun on tullakseen.

En aio kuitenkaan lopettaa blogin pitämistä. En vaan halua ottaa tästä yhtään stressiä. Tämän pitää olla minulle harrastus, josta saan voimaa ja iloa.

Toivottavasti te uskolliset lukijani jaksatte jatkossakin seurata postauksiani, jotka tulevat jatkossa olemaan päiväkirjatyyppisiä. Yritän panostaa valokuvien ottamiseen enemmän. 

Seuraavat kolme päivää ovat vapaita. Kokeilen heti huomenna tätä uutta postaustyyliäni. 

Nähdään huomenna!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat