Kuvat: www.pixabay.com

Poikani joutui ryöstetyksi vappuna. Häneltä oli kadonnut vähän käteistä ja 600 euron puhelin, jonka hän oli itse ostanut jokin aika sitten omilla rahoillaan.

Kyseessä siis 20-vuotias poikani, joka oli opiskelukavereidensa kanssa juhlimassa vappua. 

Ryöstö tapahtui julkisella paikalla. Jotkut olivat törmänneet poikaan ja tulleet juttelemaan. Tämän jälkeen ei puhelinta enää löytynyt ja rahaakin oli kadonnut.

Poika teki rikosilmoituksen ja mitätöi puhelimen simkortin.

Haimme minun maksamastani kotivakuutuksesta korvausta. Päätös tuli tunnin päästä hakemisesta. Korvausta maksetaan 529,00 eur. 

Minulla on Ifin laaja kotivakuutus. Omavastuu on 130 eur. Minulle oli kertynyt 60 eur bonusta kiitoksena siitä, että mitään ei ole tapahtunut muutamaan vuoteen. Ne oli lisätty tähän korvaukseen.

Onneksi olen aina maksanut vakuutusmaksut. Silloinkin, kun rahat ovat olleet tiukilla. Vakuutuksista ei kannata luopua.

Köyhäkin voi pitää kotivakuutuksen. Sehän on hyväksyttävä meno toimeentulotukea haettaessa. Sossu on joitakin kertoja maksanut minunkin kotivakuutukseni.

Aion antaa pojalle lahjaksi Ifin nuorisovakuutuksen. Se sisältää kotivakuutuksen, matkavakuutuksen ja sairas-ja tapaturmavakuutuksen. Nuorille miehille tapahtuu kaikenlaista ja äitiinhän sitä ensimmäisenä kuitenkin turvautuu. Tämä lahja on siis selvää säästöä minulle.

Tänään poika ostaa itselleen uuden samantasoisen puhelimen. Vahingosta onneksi viisastuu ja toivottavasti ollaan taas pitkään niin, että mitään ei tapahdu. Ja mikä parasta henkilövahinkoa ei tapahtunut ryöstössä.

Mutta onneksi on vakuutukset, jotka tuovat turvaa silloin kun ikäviä asioita tapahtuu.

Onko sinulla vakuutukset kunnossa?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat