www.pixabay.com

Keväällä sitä usein huomaa tuntevansa olonsa kovinkin raskaaksi sekä fyysisesti että psyykkisesti. Kesää kohden herää halu olla kevyempi sekä elopainoltaan että mieleltään.

Itse olen niin monta kertaa aiemmin alkanut keventää oloani liian nopeasti ja tehokkaasti lopulta väsyttäen itseni niin että olen aina onnistunut saamaan kaiken pudottamani lastin korkojen kera takaisin.

Ihmeen kauan olenkin tätä kuormaani jaksanut taas kantaa. Olen vain elänyt päivästä toiseen sen kummemmin kuormaani miettimättä.

Tällä kertaa aion onnistua pysyvästi ihan yksinkertaisin keinoin. Missään nimessä en aio enää ikinä laihduttaa. Sen sijaan keskityn vähentämään syömisiä järkevällä tavalla ja lisäämään arkiliikuntaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että syön kasviskeittoa tai salaattia aina eväänä töissä. Samalla tulee vähennettyä lihan syöntiä ja rahaa kuluu vähemmän eväisiin.

Joka päivä tavoittelen sitä, että liikun ulkona tunnin ajan. Useimpina päivinä tunti kertyykin helposti, kun pitää kävellä bussipysäkille jne. Lisäksi useimpina päivinä kävelen kauppamatkoja ja aina välillä salillekin. Voin myös erikseen lähteä kävelylenkille, jos ei ole menoa koko päivänä mihinkään. Saan raitista ilmaa ja kunto kohenee.

Nämä keinot eivät ainakaan vaadi liikaa eivätkä ole liian kalliita. Ja koska en laihduta niin en ala myöskään seurata painoani. Kyllä sen sitten huomaa vaatteista, että koska alkaa tulla tulosta.

Tärkeimpänä pidän kuitenkin sitä, että tunnen oloni kevyemmäksi sekä fyysisesti että psyykkisesti. 

Oletko sinä onnistunut jollain vastaavalla tavalla saavuttamaan kevyemmän olon? Kerro kokemuksesi!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat