Kuvat: www.pixabay.com

Pienessä krapulassa kaikki tuntuu raskaammalta ja kroppa tuntuu painavan ainakin 10 kg enemmän kuin edellisenä päivänä.

Krapulapäivänä ei ole järkevää tehdä mitään raskasta. En halua altistaa itseäni esim. eteisvärinälle.

Päivä menee kokonaan oleiluun ja pohdiskeluun. On siis hyvää aikaa kirjoittaa blogia.

Kellekään toiselle tästä ei aiheudu haittaa, koska olen vapaalla ja lapseni ovat tarpeeksi isoja huolehtimaan itsestään. 

Yöllisen närästyksen aikana pohdin, että kyllä suunnittelen itselleni sopivan tavan, millä pudotan painoa. Keinoja löytyy kyllä. Itsekuria tarvitaankin sitten enemmän.

Kukaan ei nykyään ole lihava sen takia etteikö tietäisi asioista tarpeeksi. Tai ainakaan minun kohdallani asia ei johdu siitä.

Toivon, että kukaan ei enää arvostele minun tarvettani syödä ruokavalion mukaan. Ja sitä, että jätän herkkuja ja kaloripitoisia juomia väliin. Sillä syksyllä otettavat labrat voivat jo näyttääkin minulla olevan diabeteksen tai että kolesterolit ovat koholla. Pahimmassa tapauksessa molemmat ovat pielessä.

Kilpirauhasarvojen ollessa pielessä, olisin vain iloinen. Sillä se selittäisi monet pielessä olevat asiat. 

Ei ole keneltäkään pois, jos minä jätän jotain syömättä tai juomatta. En voi käsittää, miten se voikin joitakin ihmisiä ärsyttää, että joku jättää mättämättä herkkuja suuhunsa. Ja saattaa jopa vähän kuntoillakin.

Onko sinua joskus ärsyttänyt se, että ylipainoinen ihminen on kehdannut olla syömättä herkkuja jne.?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat