Olen yksin kotona perjantai-iltana. Mietin hetken, että mitä tekisin. Päätin sitten, että lähden käymään katsomassa vanhempiani ja sen jälkeen käyn kävellen Prismassa. Tein nopeasti listan, että mitä juuri tänään tarvitsee ostaa.

Prismassa on asiakasomistajapäivät menossa. Ostin kaksi tuotetta, joista sai 15% alennusta. Miesystävälle partakone joululahjaksi ja itselle Led kynttelikkö.

Ruokaa ei tarvinnut tänään ostaa juurikaan. Hygieniatuotteita ostin, mitkä alkavat olla lopussa.

Ostin myös itselleni ja pojille Veikkauksen joulukalenterit joulua odotellessa.

Näihin ostoksiin minulla kului rahaa yhteensä 96,75 eur. Tänäänhän tuli tili niin voi sitä joskus vähän ostaakin jotain, kun kerran käy ihan oikeissa töissä.

Mitäs sinulle kuuluu perjantai-iltana? Ja hyvää viikonloppua tietty kaikille ihanille lukijoille!

Kommentit (2)

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017
4/2 | 

Tottakai maksoin laskut ensin ennen kuin lähdin ostoksille. Ei velkoja tarvitse kuukaudessa lyhentää yhtään enempää kuin on pakko. Paitsi minä tietty lyhennän sitä kalleinta yli minimin. Mutta en siis yhden kuukauden palkalla pysty kokonaisvelkaa kuittaamaan. En tiedä, ymmärsinkö oikein kysymyksesi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat