www.pixabay.com

Huomaan itsessäni taas alkaneen näkyä uupumisen merkkejä. Muisti pätkii, väsyttää enkä jaksa oikein välittää asioista, joista yleensä välitän. Oma huonontunut kunto myös masentaa itseä. Omasta mielestäni minun pitäisi pystyä kaikissa asioissa aina vain parempaan suoritukseen, mutta huomaan että tapahtuukin melkein päinvastoin.

Mistä tämä sitten johtuu? Minun pitäisi omasta mielestäni olla nyt paljon jaksavampi kuin aiemmin, koska kummatkin lapseni ovat täysi-ikäisiä. Minullahan on omaa aikaakin aika paljon. Minulla ei ole ruuhkavuosia eikä vielä vaihdevuosiakaan. On aikaa tehdä kaikkea kivaa. Elää aikuisen tahtista elämää.

Tämän blogin pitäminen on ollut minulle pitkään henkireikä, jonka avulla olen saanut itselleni parempaa vointia. Viime aikoina olen kuitenkin kokenut, että minulta on alettu vaatia enemmän kuin mitä olen ollut valmis panostamaan tähän. En minä ehdi ja jaksa vastailla aina kaikkiin saamiini palautteisiin. Luen kaikki palautteet kuitenkin. Julkaisen asialliset ja vastaan aina joihinkin, jos vain ehdin ja jaksan.

Olen myös päättänyt, että jatkossa tämä blogi keskittyy enemmän hyvinvointiasioihin ja raha-asiat saavat jäädä vähemmälle. Raha on toki tärkeä asia ja kiinnostaa suurta yleisöä, mutta olen saanut mielestäni ihan liikaa epäasiallista kohtelua juuri näiden rahaan liittyvien asioiden vuoksi. Rahapostaus aina silloin tällöin on kiva, mutta ei jatkuvasti. Raha-asiat ovat minulle selvästikin liian raskaita. Koen, että juuri niiden postausten vuoksi olen tällä hetkellä uupunut ja masentunut. Koska koen epäonnistuneeni niitä koskevissa asioissa.

Tykkään kirjoittaa juuri näin, että kerron miltä minusta milloinkin tuntuu. Ehkä se ei kiinnosta kovinkaan suurta yleisöä, mutta mitä sitten. Ehkä onkin vaan parempi olla niin etten ole erityisen suosittu. Sillä suuri suosio tuo mukanaan aina myös kateutta ja juurikin niitä negatiivisia kommentteja. Elämä on helpompaa, kun sinua ei tunnisteta. Vielä minulta ei ole kukaan tullut kysymään, että oletko sinä se Elämän keskivaiheilla bloggaaja. Mutta saa toki tulla juttelemaan, jos tunnistaa ja on jotain kivaa sanottavaa.

En siis anna itseni uupua tähän blogiin enkä muuhunkaan. Nyt vain rauhallisuutta omaan toimintaan ja rajat sille, mitä milloinkin pystyy tekemään. Ei ole minun yhtään tarpeellista tehdä yhtään sen enempää kuin ennenkään vaikka lapset eivät pieniä enää olekaan. Muista myös sinä lukijani tämä asia omalla kohdallasi äläkä uuvuta itseäsi liiallisella työnteolla tai millä tahansa muulla vapaa-ajan toiminnalla.

Onko sinulla uupumiskokemuksia?

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Olisiko tämä syksy ja pimeä vuodenaika, joka saa sinut tuntemaan itsesi uupuneeksi ja ehkä masentuneeksikin? Olet kuitenkin matkustellut ja nähnyt kaikkea kivaa ja uutta asiaa maailmalta.

Ehkä kannattaa välillä viettää lomaakin ihan kotona ja puuhastella mukavaa kotioloissa. Vain levätä.

Kukaan tai monikaan meistä tavallisista ihmisistä ei käsittääkseni vietä aina jotain luxuselämää matkustellen ja puuhaten jotain erikoista, ei vaan ole rahaa sellaiseen.

Tämmösiä mietteitä mulla heräsi tästä bloggauksestasi. Jaksamisia sinulle!

Huiteli
6/4 | 

Minä stressaannun aina välillä. Nyt huomaan stressiuupumuksen taas kolkuttavan ovelle. Haalin itselleni liikaa kursseja ja liikkua pitäisi viisi kertaa viikossa. Nyt on onneksi loma ja latailen akkuja täällä kotona. Meditoin, kun huomaan kierroksien nousevan. Saan siitä avun. Ihmiset arvostelevat mielellään raha-asioissa, varsinkin silloin, jos heillä on se puoli kunnossa. En arvostele sinua, koska huomaan itsekin kamppailevani samojen asioiden kanssa. Olen esteetikko ja nautin kauniista tavaroista ja vaatteista. Nyt ostin netistä muutaman uuden puseron. Mukavaa syksyä sinulle!

Vierailija
7/4 | 

Olet kyllä usein julkaisuja blogiin tehnytkin, joten kyllähän sekin voi ottaa voimille. Kaupan päälle tämä pimeys, joten ei ihme että mieli on joskus maassa ja väsy iskee.
Toivottavasti olosi kuitenkin kohenee! Tsemppiä!

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017
8/4 | 

Kiitos kommenteistanne! Voi tosiaan olla niin, että olen uupunut liian tiheään postaustahtiin. Minä kun teen kuitenkin ihan täysillä työtunneilla kolmivuorotyötä niin vähemmästäkin jo väsyy. Ei siinä aina jaksa olla keskustelemassa. Ainakaan ikävistä asioista ei jaksa keskustella yhtään. Kivat ovatkin sitten asia erikseen! Alan ottaa rennommin jatkossa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat